Ongeveer een maand geleden liet ik jullie de producten zien die ik had opgemaakt. Nu een maand verder, heb ik weer een nieuwe lading voor jullie. Kijk mee wat ik aan producten heb opgemaakt!


Ik begin met een product dat ik eigenlijk niet heb opgemaakt. De FA Natural & Pure deodorant gooi ik weg. Waarom? De geur vind ik vreselijk. Hij ruikt naar sinaasappel/citroen, maar echt met een vieze ondertoon. Als ik deze al een keer lichtjes opspuit krijg ik hoofdpijn. Nee, ik vind de geur echt heel erg vies. Vooral als je juist fris wilt ruiken. Jammer, want FA deodorants zijn op zich altijd wel fijn.

Een product wat ik blijkbaar al een hele tijd geleden op had gemaakt, maar nog in mijn stash lag is deze P2 Perfect Face! Make Up Base. Ik heb deze een tijd lang, iedere dag onder mijn make-up gebruikt. Volgens mij werkte hij wel gewoon prima. Niks op aan te merken, maar het is eigenlijk wel een overbodig product. Zonder kan namelijk ook.

Ook maakte ik weer eens mijn favoriete oog make-up remover van de Kruidvat op. Fijn, niks op aan te merken en ik heb alweer een nieuwe staan.


Daarnaast maakte ik de John Frieda Frizz-Ease conditioner op. Ik moet eerlijk bekennen dat dit product mij een beetje tegenviel. Het maakte mijn haarpunten eigenlijk best vet en helemaal niet zo smooth. Ik was hier wel benieuwd naar omdat ik er zoveel goede dingen over had gelezen. Jammer dat het voor mij niet zo’n topproduct is. De geur is dan wel weer lekker, maar ik koop deze denk ik niet opnieuw.

Ik maakte mijn allerlaatste Express Nail Polish remover van Sephora op. Huilen, want dit product is niet meer in Nederland verkrijgbaar. Deze haalde mijn nagellak echt heel erg goed eraf. Gelukkig heb ik een (goedkopere) oplossing gevonden. Namelijk de Hema Dip & Clean nailpolish remover.

Nog een conditioner! Ik maakte een reisverpakking van de Kruidvat Crèmespoeling op. Deze had ik eigenlijk een jaar geleden al gekocht om mee te nemen naar Griekenland. Dat had ik toen ook gedaan, maar hij ging niet op in die week tijd. Hij stond een beetje te verstoffen in de douche, dus besloot ik hem laatst op te maken. Meh, deze conditioner is gewoon saai. Hij doet niks voor mijn haar en heeft niet eens een spannende geur. Jammer!


Ik maakte de Bazar Beauty gezichtsreinigingsdoekjes op. Ik val maar gelijk met de deur in huis: deze doekjes waren vreselijk. Ik kocht deze een hele tijd geleden bij de Big Bazar. Ik gebruik zulke doekjes eigenlijk alleen om swatches mee af te halen. Maar deze waren na één keer gebruiken al uitgedroogd. Zodra de sticker van zijn plaats was geweest, droogde de doekjes binnen no-time uit. Daar heb je natuurlijk niks aan. Nee, deze koop ik niet nog een keer.

Daarnaast maakte ik nog twee douchegels op. De eerste is van Vogue in de geur Extravagant. Ik vind dit een hele lekkere geur. Van Vogue zijn we allemaal de ‘kinderlijke’ geuren gewend, maar deze is zeker voor de volwassenere vrouw. Erg vrouwelijk. Hij doet alleen niks voor mijn huid. Beetje jammer. Maar fris ben je wel!

Tot slot maakte ik weer een I love… douchegel op, dit keer in de geur Cranberry Celebration. Drie keer raden waar deze naar rook… Inderdaad, cranberry! Deze vond ik weer erg fijn. De geur was lekker warm en ik vind de douchegels van I love… gewoon leuk vanwege de verschillende geuren.

 

En dat was het alweer voor deze keer. Wat heb jij laatst opgemaakt?
 Untitled2628_zpsbba40ed1.png

 

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

15 reacties

  1. Die doekjes van Big Bazaar heb ik ook gehad, maar bij mij droogde ze niet zo snel uit. Wel jammer zeg!

  2. Leuk om te zien! Bij big bazaar koop ik altijd de hello Kitty doekjes, die zijn wel erg fijn !

  3. Leuke producten heb je opgemaakt. Die doekjes lijken me alleen helemaal niks. Gebruik ik sowieso toch nauwelijks.

  4. Weer een heleboel om weg te gooien! Leuk om te zien wat andere mensen effectief opmaken/weggooien!

Plaats een reactie