Hoog tijd voor een opgemaakt artikel! De lege verpakkingen stapelde zich op bij mij thuis, dus was het tijd om ze weer eens op de foto te zetten. Omdat ik deze producten tot het eind heb gebruikt, kan ik een goede mening geven over het product. Kijk snel mee wat er allemaal doorheen is gegaan de afgelopen maanden!


Ik maakte de afgelopen tijd twee producten van de Fab. Beautylijn op. Allereerst waste ik dagelijks mijn handen met de Sparkling Handsoap with Lemon and Mimosa. Ik vond deze handzeep heel erg prettig. Hij rook lekker en verzorgde tegelijkertijd mijn handen. Het product droogde mijn handen niet uit. Het pompje is echt super handig. Aanrader!

Daarnaast zie je de Fab. Beauty Loving Shower Foam met Ginger en Patchouli. Deze shower foam vond ik echt heerlijk onder de douche. Normaal doe ik niet zo lang met shower foams, maar deze heeft toch aardig lang in de badkamer gestaan. De geur is echt heerlijk en na het douchen voelde mijn huid super verzorgd aan. De shower foam heeft echt super veel schuim en voelt erg zacht aan. Dit product zou ik wel opnieuw kopen!


Dan maakte ik nog twee producten van Vogue op. Vogue deed mij altijd denken aan mierzoete geuren voor tienjarigen, maar sinds kort hebben ze blijkbaar ook geuren voor de volwassen vrouw. Alsnog zijn deze geuren echt super aanwezig en heel zoet, zoals we gewend zijn van het merk, maar ze voelen niet zo kinderlijk aan. Ik maakte de Vogue Parfum Deo in Extravagant op. Deze deo vind ik echt ideaal om mee te nemen als ik ergens naartoe ga. Het is namelijk zo’n mini verpakking. Hij ruikt heel erg lekker, maar is wel aanwezig. Je moet dus echt van de geur houden. Ik zelf vond hem erg fijn om mezelf even op te frissen tussendoor.

Van Vogue maakte ik ook een Cream Shower op in Enjoy. Ook deze ruikt super sterk, maar is wel fijn om even op te frissen. Voor de verzorging hoef je het niet te doen, want het voedt de huid niet echt. Wel blijft de geur nog een paar uur hangen en dat vind ik wel een pluspunt. Jammer dat er zo weinig verzorgende producten in zitten, maar als je graag een douchegel hebt waarvan de geur blijft hangen is dit zeker een aanrader. De producten van Vogue zijn trouwens altijd erg leuk om cadeau te geven!


Van The Body Shop maakte ik de Vanille bodybutter op. O wauw, ik ben fan! Wat een heerlijk verzorgend product is dit. Ik ben sowieso een groot fan van de bodybutters van TBS, maar deze geur vind ik al helemaal heerlijk! Hij ruikt gewoon lekker naar vanille, niet te overheersend maar je blijft de geur door de dag heen wel ruiken. Daarnaast wordt mijn huid er mega zacht van! Ja, deze ga ik zeker nog opnieuw kopen.

De Dove Invisible Dry Deodorant is mijn nieuwe favoriete deodorant geworden. Wat zijn Dove deo’s toch fijn! Het grootste pluspunt aan deze deo’s vind ik dat ze 0% alcohol bevatten. Daarnaast zorgen ze er voor dat ik zweetvrij de dag doorkom en ruiken ze ook nog eens heel verzorgend! Ook laten ze geen witte strepen achter. Deze heb ik al opnieuw gekocht!


Dan maakte ik nog drie haarproducten op. Allereerst de CHI Keratin Conditioner. Deze heb ik al een hele tijd, maar eerlijk gezegd was ik hem een beetje vergeten. Toen ik dit product voor het eerst testte was ik ontzettend enthousiast. Die mening moet ik helaas aanpassen! Nadat ik deze conditioner en de shampoo wat vaker achter elkaar gebruikte, begon mijn hoofdhuid te irriteren. Het brandde een beetje en af en toe jeukte het. Niet echt prettig kun je zeggen! Maar het is zo jammer, want ik krijg er wel super zachte en verzorgde lokken van. Mijn haar glanst enorm. Misschien dat ik de shampoo en conditioner te vaak achter elkaar heb gebruikt en dat mijn hoofdhuid het te veel vond? Ik heb geen idee, maar jammer vind ik het wel. Ik ga deze producten niet opnieuw kopen, aangezien ze ook erg prijzig zijn. Balen!

Een shampoo die de afgelopen maanden op ging is de Gliss Kur Oil Nutritive Shampoo. Ook dit is een beetje een bummer. De shampoo doet helemaal niks voor mijn haar en daarnaast vind ik de geur alles behalve lekker. Nee, deze koop ik zeker niet opnieuw.

Ik maakte tot slot nog een mini shampoo van KMS California op. Deze shampoo is speciaal voor meer volume, maar ik moet zeggen dat ik daar weinig van merkte. De geur is prettig en de shampoo deed verder ook z’n werk, maar heel speciaal is hij niet. Volgens mij is dit merk ook vrij prijzig, dus ik zou het verder laten!


Van Bourjois maakte ik de Fresh Cleansing Milk op. Dit is een reinigingsmelk die verkoelend is omdat er komkommerextract in zit. Ik vond deze heel erg prettig. Hij was niet irriterend voor mijn huid en haalde de make-up goed af. Daarnaast ruikt hij ook prettig. Deze zou ik nog wel opnieuw kopen!

Ja, daar is ‘ie weer. Telkens komt hij voorbij. De Kruidvat oog make-up remover. Dit is mijn favoriet en iedere editie komt hij weer terug. Ik heb er de afgelopen maanden ook weer twee opgemaakt. Ik blijf het zeggen: beste oog make-up remover ooit. En ook nog eens budgetproof.


Tot slot maakte ik nog twee, hele fijne, make-up producten van de Hema op. Links zie je de Hema Eyebrow gel. Ja, het ziet er een beetje vies uit, maar dit komt doordat er bruine wenkbrauwpoeder in is gekomen. Daardoor is de transparante gel bruin geworden. Dit is echt een super fijne wenkbrauwgel. Het borsteltje is prettig en de gel doet z’n werk. Mijn wenkbrauwhaartjes blijven de hele dag op zijn plek. Daarnaast doe je nog best lang met zo’n verpakking. Deze koop ik zeker weer opnieuw.

Dan maakte ik nog mijn favoriete Waterproof Eyeliner van Hema op. Deze eyeliner heeft een viltentip waardoor je heel precies lijntjes kan trekken. Ik vind dat zo fijn werken! Het kwastje is super stevig en daardoor kun je hele rechte lijnen maken. Maar ik baal zo erg dat ie op is! Laatst was ik namelijk in de Hema en toen zag ik deze niet meer staan. Heeft iemand enig idee of deze uit het assortiment is? Ik heb nu een andere van de Hema, maar die vind ik duidelijk minder fijn dan deze. Muh, en dit was nog wel de perfecte eyeliner.

En dat waren mijn opgemaakte producten alweer voor deze keer! Het is weer ontzettend veel, met wat fijne en minder fijne producten. Heb jij ervaring met een van deze producten?
 Untitled2628_zpsbba40ed1.png

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

7 reacties

  1. Leuke opgemaakte producten! Vogue deodorant doet me juist altijd denken aan mijn oma, vreselijk vind ik die geuren. Dove deodorant is daarentegen weer geweldig! Ik heb ook jaren geleden de Hema wenkbrauwgel gehad, misschien dat ik ‘em toch weer eens ga proberen!

  2. De shampoo van Gliss Kur heb ik vroeger wel eens gebruikt maar ik kan me niet meer herinneren wat ik er van vond :-). De oogmake-up remover van Kruidvat vind ik heel erg fijn!

Plaats een reactie