Ook ik ben als ieder meisje gek op parfum. Van mij hoeft parfum niet duur te zijn, of een merk te hebben, zolang het maar een heerlijke geur heeft. Ik vind het heerlijk om eens af te wisselen van geurtje, anders ruik je iedere dag zo ‘standaard’. Maar ik heb wel mijn favorieten in mijn stash. Kijk mee!

Als eerste zie je Davidoff Game cool water, dit is echt een van mijn favorieten en heb hem voor mijn verjaardag gekregen. Ik gebruik hem heel vaak, want de geur is zoet maar niet te zoet. Ik vind dit zeker een aanrader, en volgens mij is hij niet zo heel duur.

Daarnaast zie je mijn favoriete Harajuku Lovers geurtje namelijk Love. Dit is een zacht geurtje die je overal naar kunt dragen, het is geen overheersende geur, maar heeft toch iets extra’s. Zeker een aanrader.

Dan krijg je Adidas Floral Dream, deze heb ik al vrij lang maar gebruik hem nog steeds en vind de geur nog steeds heerlijk. Ik kan hier kort over zijn, het is gewoon een fijne en lekkere parfum.

Life by Esprit is een bekend geurtje wat denk ik meerdere van jullie wel zullen kennen. Ook deze heb ik al best lang maar ik blijf hem lekker vinden. Het is een geurtje die zowel overdag als ’s nachts lekker is.

Dan zie je een groene en blauwe van Chupa Chups, deze zijn best oud en ik pak ze niet zo snel. Maar ze ruiken wel lekker.

Daartussen staat een mini harajuku lovers in G, dit is de wintereditie, deze parfum heeft een heerlijke koko’s geur! En ik die dol ben op koko’s moest hem natuurlijk ook hebben!

Ten slotte zie je twee geurtjes van een onbekend merk, namelijk mini love en mini musk. Ik heb deze op vakantie gekocht in frankrijk en ze waren vrij goedkoop. De geuren overheersen heel erg en ik spuit zeย altijd van 10 km afstand omdat ik er anders gewoon hoofdpijn van krijg, het is jammer dat ze zo sterk zijn, want het zijn heerlijke geuren!

Dit was mijn parfumstash, wat is jullie lievelingsparfum?

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

6 reacties

  1. Oeh die adidas parfum heb ik ook maar dan in een andere kleur, ik weet momenteel niet hoe hij heet, maar hij ziet er oranje uit =D.
    Leuke stash!

Plaats een reactie