Het is alweer een tijdje geleden dat ik jullie mijn opgemaakte producten liet zien. Dat betekent dat ik er in de tussentijd weer een heleboel heb opgespaard. Kijk mee wat ik heb opgemaakt.
 Untitled2193_zps50e92c69.png
 Untitled2194_zpsafeaecab.png
Schwarzkopf Gliss liquid silk shampoo – Dit is niet de eerste keer dat ik deze shampoo gebruikte. Ik heb hem heel lang geleden eens geprobeerd en toen vond ik hem erg fijn. Ik had er alleen nooit aan gedacht om hem opnieuw te kopen, tot ik hem laatst tegenkwam. Ik nam hem meteen mee. En ooooh, ik vind hem nog steeds zo fijn! Hij ruikt lekker, maakt mijn haar fris en niet vet en het glanst ook nog eens heel erg! Aanrader.

Palmolive Ayurituel joyous & energy shower gel – Deze shower gels testte ik laatst uit. Ik vind ze super fijn, ze maken mijn huid zacht en niet trekkerig en ze ruiken beide heerlijk! Ook deze zou ik weer opnieuw kopen, prima shower gels!

 Untitled2195_zps32ae2410.png
Kruidvat oog make-up remover (x2) – Jup, daar heb je ze weer. De welbekende oog make-up removers die ik er zoveel doorheen slijt. Dit zal wel weer het honderste flesje zijn dat ik heb opgemaakt van deze. Ik vind ze gewoon heel erg fijn.

Yves Rocher douche creme – Erg fijne douche creme! Lekker dik, ruikt lekker en maakt mijn huid weer soepel en zacht. Niet veel over te vertellen, gewoon fijn.

 Untitled2196_zps07c7b266.png
Garnier intense 7 days body lotion, Aloe Vera – Deze body lotion heb ik samen met mijn familie helemaal opgebruikt tijdens onze vakantie in Frankrijk. We gebruikte deze in plaats van after sun, en het werkte heerlijk verkoelend en trok super snel in. De aloe vera die erin zit voedt je huid ook lekker goed. We hebben alweer een nieuwe fles staan!

 Untitled2197_zps4e96af42.png
Dove visible care douche creme – Ook weer een fijne douche creme. Het valt me nu pas op dat ik zoveel douche producten heb opgemaakt. Maar in de zomer en op vakantie douche ik ook veel vaker. Ook deze was weer fijn, wel een beetje een dikke creme.

Garnier ultra doux shampoo. mango – OH! Deze was heeeeerlijk! Ik kocht hem in Frankrijk toen onze shampoo op was en heb spijt dat ik geen voorraad heb meegenomen. Voor zover ik weet is deze lijn van Garnier hier niet verkrijgbaar. Deze shampoo maakte mijn haar heerlijk zacht en het rook gewoon heerlijk!

 Untitled2198_zpsd1d11293.png
Odina hydraterende dagcreme – Vreselijk. Deze kocht ik snel bij de Action omdat mijn dagcreme op was. Ik kreeg heel erg veel last van puistjes en een onrustige huid, terwijl ik die normaal nooit heb. Nee, deze koop ik zeker niet opnieuw!

Andrélon 1 minuut masker – Erg fijn masker. Trekt snel in en maakt mijn haar zacht. Ik zou hem denk ik wel een keer opnieuw kopen.

 Untitled2199_zps2bdf23f5.png
Biocura reinigingsdoekjes – Tja, ik gebruik ze om swatches af te halen, daarvoor zijn ze prima! Verder niet heel speciaal.

 Untitled2200_zps6e18865a.png
Organi cherry blossom ginseng shampoo & conditioner – Laatst won ik een truly yours box. In deze doos zaten deze twee kleine versies van een shampoo en conditioner van een merk dat ik nog niet kende. Ik nam ze mee naar Griekenland omdat ze lekker klein zijn in mijn bagage. En wat een geur, heeeeeerlijk!! Echt de geur alleen al deed mij bijna kwijlen. Goddelijk. Ze waren overigens ook nog eens erg fijn voor mijn haar en de geur bleef een lange tijd hangen. Ik ben fan, helaas zijn de full size flessen wel wat prijzig. Ik deed met deze shampoo en conditioner nog langer dan een week! En dat terwijl ik iedere dag douchte.

– Dr. van der Hoog naturel intensive voedende nachtcreme – Deze had ik al eens hiervoor gebruikt. Dit is echt mijn favoriete nachtcreme geworden. Wat hydrateert deze mijn droge huid goed! Hij voedt heel erg en laat een zacht velletje achter. Ik ben fan.

 

Hebben jullie de laatste tijd nog wat opgemaakt?

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

12 reacties

  1. Wow! Dat is veel zeg 😮 het enigste wat ik heb opgemaakt is een gelpeeling :’). Die palmolive ruiken allebei zo goed! Ik heb ze ook maar ze zijn nog niet op haha

  2. Wow je hebt veel opgemaakt! Ik maak eigenlijk niet zo snel iets op, terwijl ik heel veel producten dagelijks of ieder geval vaak gebruik haha! Het enige wat snel op gaat bij mij – wat me op valt – is shampoo en poeder!

    Liefs.

  3. Je hebt inderdaad heeel veel opgemaakt! Ik gebruik goedkope reinigingsdoekjes ook altijd om swatches weg te halen haha. De laatste shampoo en conditioner van Organix ruiken inderdaad echt heeeerlijk!:)

  4. Altijd leuk om te zien wat iemand op heeft gemaakt.
    Ook altijd leuk voor jezelf, dat je weet dat je weer met nieuwe producten verder mag/kan gaan!

Plaats een reactie