De laatste tijd heb ik weer een aantal producten opgemaakt. Kijk snel mee wat precies!
 Untitled2513_zpsbe480fe2.png
 Untitled2514_zpse9ac8459.png
Kruidvat Pure & Nature sensitive daycream – Prima dagcreme, niet veel op aan te merken. Hij doet zijn werk, maar ik ken betere crèmes. Wel fijn voor zijn prijs. Ik vind de geur alleen vreselijk, ik hou niet zo van de aloë vera geur.

Kruidvat Pure & Nature sensitive nightcream – Eigenlijk hetzelfde als de dagcreme. De nachtcreme is wat dikker en kan goed intrekken ’s nachts. Ook deze was wel fijn maar niet super speciaal. Ik heb weer hetzelfde op de geur aan te merken, je moet er echt van houden. Ik weet niet of ik ze opnieuw zou kopen.

 Untitled2515_zps18da3b81.png
Kruidvat oog make-up remover (x2) – Daar zijn ze weer! De Kruidvat oog make-up remover. Ze zijn gewoon super fijn en vliegen er doorheen. Die koop ik dus ook zeker opnieuw!

 Untitled2516_zpse7b7eb46.png
Kneipp douche limited edition cacao – Heerlijke douche gel! Ik hou echt van Kneipp. De douche gels van dit merk zijn super fijn. Ook deze, die een limited edition was, vond ik heerlijk. Hij ruikt echt heel erg naar chocolade, dus daar moet je wel van houden, maar ik vond het heerlijk!

Zen foaming shower gel Paradise Pink – Deze kocht ik een hele tijd terug bij de Action omdat ze me aan de producten van Rituals deden denken. Dit is een soort mousse, die je dus kan gebruiken als douche gel. Ik vond hem wel lekker, maar niet heel erg speciaal. De geur deed me niet veel. Wel lekker voor tussendoor en je doet er lang mee!

 Untitled2517_zps8c50a17c.png
Garnier ultra doux conditioner, mango – Deze conditioner kocht ik een hele tijd terug toen ik op vakantie was in Frankrijk. Hij is van de ‘ultra doux’ lijn van Garnier, een lijn die ze, voor zover ik weet, helaas niet hier verkopen. Ik had ook een shampoo van dit merk en de combinatie was echt super. Ik kreeg er echt ultra zacht haar van. Zeker een aanrader, maar helaas wat lastiger verkrijgbaar.

Demak’up reinigingsmelk – Deze reinigingsmelk kreeg ik heel lang geleden mee op het Demak’up pers evenement. Ik had hem toen een tijdje niet gebruikt, maar laatst haalde ik hem weer tevoorschijn. Echt een super fijne reinigingsmelk. Wat dikker dan de meeste en haalt mijn make-up er goed af.

 Untitled2518_zpsc5e0c708.png
FA mystic moments mini deodorant – Deze deodorant kocht ik eigenlijk omdat hij zo handig is om mee te nemen in je tas. Maar de geur is echt goddelijk. Hij doet niet super veel, maar voor een lekker geurtje die je even opfrist is het echt een aanrader!

Naomi Campbell douchegel – Deze douchegel kreeg ik een hele tijd geleden bij een parfum van Naomi Campbell. Ruikt erg lekker!

The Body Shop Moringa shower gel – Deze douchegel kreeg ik een tijdje geleden voor mijn verjaardag. Ik vind de geur Moringa echt super lekker. De douchegel was ook erg fijn. Ik ben zo’n fan van de producten van TBS!

 

En dat heb ik de laatste tijd opgemaakt! Welke producten hebben jullie opgemaakt?

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

11 reacties

  1. Wow, dat zijn veel spullen zeg! Ik maak nooit zo snel dingen op, haha. Nooit geweten dat je bij de action zo’n foam gel kon kopen 😮

  2. JA! Die Kneipp chocolade heb ik ook, die is inmiddels ook al bijna op, lekker is die hè? Aaaahw, heerlijk! 😀 Die TBS douchegel spreekt mij eigenlijk ook wel aan, aaaah ik krijg opeens zin om te douchen. Lol

  3. Je hebt echt superveel spullen opgemaakt! De reinigingsmelk van De make-up lijkt mij erg fijn!

  4. De make-up remover van het kruidvat is inderdaad erg fijn! gebruik hem zelf ook al-tijd. Die douchegel van Kneipp heb ik zelf ook maar nog nooit gebruikt, keertje uitproberen dus!

  5. Ik hou er echt van om te zien dat er producten op zijn gegaan. Altijd een leuk moment. Behalve als het echt een super favoriet was.

Plaats een reactie