Ik heb in de afgelopen tijd weer een boel producten opgemaakt. Kijk snel mee wat ik precies heb opgemaakt.
 Untitled2662_zps6df8d5c7.png
 Untitled2664_zps9a84bb1a.png
Colgate Max White One mondwater – Over deze twee producten heb ik een uitgebreide review geschreven. Ik vond het mondwater lekker fris en mijn mond voelde gelijk schoon aan toen ik dit product gebruikt had. Aanrader!

Colgate Max White One tandpasta – Ook een super fijne tandpasta. Ik weet niet of hij daadwerkelijk mijn tanden witter heeft gemaakt, maar een fris gevoel gaf hij zeker.

 Untitled2663_zps326e0e7f.png
FA Silky & smooth deodorant – Niet zoveel over te zeggen. Een prima deodorant met een lekker neutraal geurtje. Fijn om je even op te frissen!

Vogue Butterfly deodorant – Deze deo had ik al zo lang, dus besloot ik hem eens op te maken. Prima geurtje, maar wel erg zoet en opvallend. Als je deze deo op hebt, weet bijna iedereen van welk merk hij komt. Lekker voor de wat jongere dames.

Dr. Van der Hoog reinigingsdoekjes – Prima reinigingsdoekjes. Ik gebruik ze altijd om swatches van mijn handen af te halen, dus echt gebruiken voor mijn gezicht doe ik ze niet. Ik vond ze wel prettig aanvoelen en ze roken lekker.

 Untitled2665_zpsf1e6d90a.png
Kneipp amandal/argan doucheolie – Dit was echt een heerlijke doucheolie. Schuimde heerlijk en verzorg mijn droge huidje goed. Hij rook overigens ook heerlijk. Zeker een aanrader!

Kruidvat oog make-up remover lotion – Ja, daar is ‘ie weer! Ik hoef er denk ik niet veel over te zeggen. Hij is gewoon fijn.

 Untitled2666_zps404f85dd.png
Mylene shampoo voor de vette hoofdhuid – Deze shampoo zou moeten helpen tegen vet haar. Daar hielp hij inderdaad tegen, alleen kreeg ik er wel roos van. Dus voor mij werkte hij niet fijn.

Schwarzkopf gliss hair repair colour protect conditioner – Hele fijne conditioner voor geverfd haar. Ik had hem meegenomen bij de Action, maar als ik hem tegenkom neem ik hem zeker weer mee.

 Untitled2667_zpsb42804a0.png
L’Occitane Ultra rich body cream, Rose Petals – Oooh, ik kan wel janken dat deze body cream op is. Wat was deze fijn en wat rook hij heerlijk. Ik heb een erg droge huid in de winter, maar als ik deze cream opsmeerde, had ik daar helemaal geen last meer van. Ja, dit is echt zo’n product wat werkt. En het ruikt heerlijk, subtiel naar roosjes.

Lush BIG Shampoo – Mijn favoriete product van Lush, de BIG shampoo. Niet alleen ruikt hij goddelijk, maar haar wordt er echt BIG van. Ik heb een beetje dun haar, wat altijd hetzelfde valt. Maar als ik deze shampoo heb gebruikt, creëert het zeker extra volume. Deze koop ik zeker weer opnieuw als ik bij Lush in de buurt ben. Aanrader.

 

En dat heb ik de laatste tijd opgemaakt! Welke producten hebben jullie opgemaakt?
 Untitled2628_zpsbba40ed1.png

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

15 reacties

  1. Wat heb je veel producten opgemaakt 😀 Ik gebruik ook make-up remover van Kruidvat, maar dan met twee ‘delen’ 🙂

  2. Wauw, je hebt echt veel opgemaakt! Big is ook écht een favoriet van mij! En bovendien is hij heel zuinig, ik heb hem nu één jaar en hij is nu pas op 1/4de!

  3. Ik ben nu héél benieuwd naar de mondwater. Misschien die eens proberen! Het geeft namelijk altijd zo’n fris gevoel.. En fijn is het om producten op te maken hé?! Tijd voor iets nieuws! *kuch, kuch*! Altijd m’n smoesje!

  4. Die colgate tandpasta is zo fijn! ik heb zelf een sample maar ik ga zeker de grote tube nog kopen!
    xx

Plaats een reactie