Vandaag laat ik jullie weer de producten zien die ik de afgelopen tijd heb opgemaakt. Het zijn er een paar. Ik zou er ook meteen bijzetten of ik ze opnieuw zou kopen en waarom.Onyx reinigingsdoekjes – Deze heb ik al vaker gebruikt, ik vind ze heel fijn en ze zijn zacht voor mijn huid. Ook zijn ze erg goedkoop. Ik zou ze denk ik wel opnieuw kopen.
Sence reinigingsdoekjes – Prima reinigingsdoekjes, wel een overheersende lavendel geur. Ze voelen een beetje droog aan, maar halen de make-up goed eraf. Ik koop ze denk ik niet opnieuw.


Kruidvat reinigingsmelk – Prima reinigingsmelk, haalt mijn make-up er goed af. Wel een beetje heel erg vloeibaar, waardoor het soms van mijn watje afdruipte. Maar verder prima. Ik denk niet dat ik hem opnieuw koop, want ik heb nog een voorraad van reinigingsproducten.
Palmolive Naturals shampoo silky shine effect – Fijne shampoo, maar doet niet veel voor mijn haar. Het maakt het niet echt glanzend maar ook niet droog. De geur is lekker, maar verdwijnt heel snel zodra je onder de douche uit bent. Ik koop hem dus niet opnieuw.
Vogue girl douchegel ‘Butterfly’ – De douchegels van Vogue, staan er altijd om bekend dat ze zo heerlijk ruiken. Dat vind ik ook, maar de geur is echt heel erg overheersend. Hij blijft wel lekker op je huid hangen, als je klaar bent met douchen. Of ik hem opnieuw koop, weet ik niet. De geur is lekker, maar verder is de douchegel niet speciaal.


Kruidvat oog-makeup remover lotion – Ja hoor, daar is ie weer! Je zag hem ook al in de vorige opgemaakte producten. Mijn all-time favorite oog-makeup remover. Hij doet prima zijn werk en is heel goedkoop! Ik koop hem waarschijnlijk wel opnieuw, maar wil af en toe ook andere proberen.
Balea dagcrème voor de droge en gevoelige huid – Deze crème is heel fijn, hij maakt mijn huid goed zacht en verzorgt ook. Balea is een duits merk, wat hier niet verkocht wordt. Of ik hem opnieuw zou kopen weet ik dus niet.


Ola pacific salt scrub – Fijne zout scrub, laat een lekker olie laagje achter waardoor mijn huid erg zacht wordt. Haalt ook goed de droge velletjes weg. Waarschijnlijk koop ik hem niet opnieuw, omdat ik graag andere producten wil uitproberen.
Kruidvat scrub crème abrikozen – Fijne scrub, met een lekkere geur. Het is echt een crème met daardoor heen kleine korreltjes. Ik vind dat hij goed verzorgt en mijn huid zacht maakt. Ik koop hem waarschijnlijk niet opnieuw, om dezelfde reden als de andere.
Ola Hawaii Plumeria bodylotion proefje – Dit was een proefje van een bodylotion. Ik vond hem echt lekker ruiken en verzorgde mijn huid ook goed. Ook deze koop ik niet opnieuw, om dezelfde reden als bovenstaande.

Maken jullie ook graag producten op?

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

8 reacties

  1. Ik wil ook zo’n scrubcreme! Misschien tot maar beter zoeken bij de kruidvat…

  2. Zo, dat ruimt weer lekker op!
    Ik heb voorlopig genoeg scrub, maar als het op is ga ik eens bij Kruidvat kijken. :mrgreen:

  3. Wat veel zeg! Ik vind die dagcrème van Balea juist iets te dik en niet zo fijn smeren, haha 🙂

  4. Wat leuk om te lezen! Ik heb ook steeds meer producten van Kruidvat-huismerk en ben daar ook erg tevreden over! Maar je moet natuurlijk alles een keer proberen 😉

  5. Ik vond die reinigingsmelk van kruidvat echt niet fijn… hij schuurde een beetje.. die van de aldi is fijner eerlijk waar 😮
    Maar leuk artikel! Ik ga die lotion vd kruidvat ook eens proberen!

Plaats een reactie