De laatste ‘producten opgemaakt’ is alweer een hele tijd geleden. Maar ik heb weer een aantal producten gespaard om jullie vandaag te laten zien. Het zijn er niet zo heel veel maar het is toch de moeite waard.


Schwarzkopf supersoft smoothie conditioner – Deze conditioner heb ik lange tijd gebruikt, omdat ik bij het douchen nooit zo veel conditioner gebruik (alleen in mijn puntjes), gaat deze erg lang mee. Ik vind de geur echt heel erg lekker, hij ruikt naar yoghurt en perzik. Hij maakt mijn puntjes ook echt zacht. Of ik deze opnieuw zal kopen, weet ik niet, omdat ik graag nieuwe dingen uit probeer, maar deze is zeker fijn!
Kruidvat silk douchegel – Een prima douchegel, ruikt lekker, maakt mijn huid zacht. En ook nog eens goedkoop! Niks op aan te merken dus, maar of ik hem opnieuw koopt weet ik niet.
L’oreal elvital nutri-gloss shampoo – Mijn all time favorite shampoo! Maakt mijn haar lekker zacht en glanzend, en het ruikt ook nog eens goddelijk. Of ik hem opnieuw zal kopen, ik denk het wel, dit is namelijk ook al mijn tweede fles.


Balea augen make-up entferner – Ik wilde een keer een andere oog make-up remover proberen dan mijn favoriete kruidvat oog make-up remover. Dus kocht ik deze in Duitsland. Ik vind hem fijn, maar niet super, ik krijg er namelijk zwarte vegen van rondom mijn ogen. Ik blijf dus bij mijn kruidvat oog make-up remover ;).
Lush it’s raining men shower gel – Wat heeft deze shower gel een goddelijke geur! Ik heb hem dan ook met veel liefde gebruikt, dit is echt een fijne shower gel. Of ik hem opnieuw koop weet ik niet, omdat ze toch vrij prijzig zijn en er zit hier geen Lush in de buurt.
Herbalife exfoliating scrub – Een hele fijne scrub! Maakt mijn huid heerlijk zacht en ruikt ook nog eens lekker. Helaas zijn de producten van herbalife nogal prijzig, dus ik ga toch liever voor een goedkopere scrub!


Balea pflegende reinigungs tücher – Prima reinigingsdoekjes. Halen mijn make-up restjes er goed af en ruiken lekker. Mijn huid gaat er niet van irriteren, dus ik koop ze waarschijnlijk wel opnieuw als ik in Duitsland kom.
Kruidvat glans shampoo (mini) – Prima shampoo. Deze had ik gekocht omdat ik naar Parijs ging, en dan neemt het niet zo veel ruimte in. Ik koop hem misschien wel opnieuw, als ik weer ergens naartoe ga.
Fa shower cream silk & magnolia (mini) – Heerlijke douche gel, ook deze kocht ik voor Parijs. De geur is echt heel erg lekker, dus ik denk dat ik hier nog wel een full size van koop. Hij verzorgt mijn huid ook goed.
Biosilk silk therapy – Dé perfecte serum voor mijn haren. Ik heb hele dunne haren die erg snel vet worden als ik een serum gebruik. Bij deze is dat niet het geval. Mijn haren glanzen en voelen heerlijk zacht aan. Overigens ruiken ze ook heerlijk. Ik heb hier gelukkig nog een proefje van staan!

En dat waren de producten die ik deze keer heb opgemaakt, wat heb jij de laatste tijd erg veel gebruikt?

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

10 reacties

  1. hee, waar is de bekende make-up reiniger gebleven van de kruidvat? hahaa

  2. die van biosilk is geweldig! het proefje is bij mij helaas al op 🙁

Plaats een reactie