Vandaag heb ik weer een artikel met opgemaakte producten voor jullie. Het is weer een tijdje geleden, maar in de tussen tijd heb ik weer een heleboel opgemaakt. Laat me weten of jullie dit artikel leuk vinden!

Ik vertel jullie wat ik van de producten vind en of ik ze opnieuw zou kopen.


Zwitsal anti-klit shampoo – Oke, oke ik geef het toe, ik heb een beetje vals gespeeld, want ik heb dit product niet alleen opgemaakt. Mijn hond heeft me ermee geholpen, wij wassen haar namelijk meestal met babyshampoo. Maar ongeveer de helft heb ik gebruikt om mijn kwasten mee schoon te maken. Het werkt prima en mijn kwasten zijn lekker zacht achteraf. Zeker een aanrader om je kwasten met babyshampoo te maken, dat is wat milder en beter voor je kwasten. Ik koop dit product denk ik wel opnieuw.
Eldena voetencreme – Een vrij onbekend merk, maar volgens mij is het te koop bij de Aldi? Ik weet het niet zeker, maar deze voetencreme is echt ge-wel-dig. Het is een voedende creme en maakt mijn voeten heerlijk zacht. Ook zit er een fijne geur aan, en ik denk dat hij niet zo duur is. Of hij nog steeds te koop is weet ik niet, maar ik neem hem zeker mee als ik hem weer tegenkom. Het is echt een fantastisch product.
Schwarzkopf gliss hair repair shimmer brown treatment – Dit is een soort van licht haarmasker, maar ik gebruikte dit gewoon als conditioner. Hij maakt mijn haren klit vrij wat ik erg belangrijk vind. Ik vond dit product echt heerlijk ruiken en maakten mijn haren goed zacht en door kambaar. Zeker een aanrader, maar of het nou echt iets doet voor mijn bruine haar? ;). Ik weet niet of ik hem opnieuw koop, ik wil nog zoveel andere producten uitproberen.


 Body lishuss! Body butter shea nut – Een heerlijke body butter die ik een jaar geleden kocht in Engeland. Ik vind het echt jammer dat hij op is, want hij was super fijn. Hij maakte mijn huid heerlijk zacht en voedde hem ook goed. Ik weet niet of hij ook in Nederland verkrijgbaar is? Ik ben hem hier nog nooit tegen gekomen. Als ik hem tegenkom neem ik hem zeker mee. Ik kocht hem in Engeland in een 99 pence shop.
Diadermine oogreinigingslotion – Een erg fijne oog make-up remover. Iets duurder dan gemiddeld, en hij gaat vrij snel op, dus dat is wel minder. Maar verder haalt hij mijn oog make-up er heel erg goed af, zonder dat mijn ogen branderig of geirriteerd zijn. Ik koop hem misschien wel opnieuw, alhoewel ik de oog make-up remover van Kruidvat eigenmerk ook erg fijn vind.
Demak’up reinigingsdoekjes melk & cotton – Super fijne doekjes. Deze halen je make-up er echt heel erg goed af, en mijn huid voelt daarna niet trekkerig aan. Ze ruiken ook echt super lekker. Ze halen ook oog make-up er goed af. Ik vind dit echt een aanrader! Dus ik koop ze denk ik wel opnieuw.


Herbalife nourifusion moisturizer – Een hele fijne moisturizer, ik gebruikte hem iedere dag en verzorgde mijn huid goed. Ik krijg er een minder droge huid van, dus dat is echt een pluspunt. Wat ook een pluspunt is, is dat er SPF 15 in zit, bescherming is altijd belangrijk! Helaas is de prijs wel aan de hoge kant, dus ik denk niet dat ik hem opnieuw koop. Hij kost €25,90.
Yves Rocher vanille douchegel – GODDELIJKE geur. Zo dat is eruit, de geur is echt heerlijk. Typisch vanille, ik moet telkens eraan ruiken, zo lekker! Dit is een mini versie, dus heel erg handig voor op reis. Ik denk dat ik deze wel in het groot ga kopen, want hij is ook gewoon erg fijn. En de geur.. ik kan er niet over ophouden ;).
L’oreal Elvive anti-roos color vive shampoo – Dit is eigenlijk een proefje, maar ik heb er nog wel een paar keer mee kunnen doen. Niet een heel erg speciale shampoo, maar wel gewoon prima. Of hij tegen roos werkt, weet ik eigenlijk niet zo goed, daar heb ik geen last van. Ik denk niet dat ik deze opnieuw koop, want hij was niet zo speciaal.
Dove deeply nourishing shower gel – Dit is ook een proefje wat ik had aangevraagd om te proberen. Ik vond deze douchegel echt heel erg fijn en hij ruikt ook goddelijk. Ik denk dat ik deze nog wel een keer opnieuw koop.
Herbalife skin activator lip refiner – Dit product is echt super voor in de winter. Ik gebruike hem iedere ochtend en avond en heb er echt meer als een half jaar mee kunnen doen. Hij is heel erg zuinig in gebruik. Als je scheurtjes in je lippen hebt, door de kou, is dit product echt fijn. Het is eigenlijk een soort creme wat je op je lippen smeert, en dat trekt dan in en scheurtjes verdwijnen dan erg snel. Wat wel erg overheersend is, is de mint smaak, dus als dit niks voor jou is, kan ik hem afraden. Maar ik vind dit echt een super product, ik zou hem opnieuw kopen als hij niet zo duur is, dat is hij helaas wel.. (€27,40).

En dat waren mijn opgemaakte producten voor deze keer. Heb jij nog iets opgemaakt?

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

13 reacties

 1. Ahh het is altijd zo heerlijk om spulletjes op te maken!
  -Betekent stiekem dat je weer nieuwe dingen mag kopen, haha!-

  • Danique Reageer

   Dat verschilt een beetje per product, de meeste waren al gebruikt en had ik dan weer weggelegd, en nu heb ik ze dan opgemaakt. Die bodybutter gebruikte ik sinds oktober 2010, dus daar heb ik bijna een jaar overgedaan.

  • Danique Reageer

   Dat is wel jammer, maar nu kun je ook weer andere producten uitproberen!

 2. Leuk artikel! Ik heb ook die reinigingsdoekjes van Demake’Up die zijn idd erg fijn, sws alle producten van Demake’Up!

 3. Leuk artikel! Ik hou de afgelopen drie maanden bij wat ik zoal opmaak iedere maand. Ben tot de ontdekking gekomen dat ik veel koop, maar ook veel opmaak iedere maand…

Plaats een reactie