Ongeveer een maandje geleden had ik jullie mijn opgemaakte producten laten zien. Nu zijn we een maand verder en heb ik weer een heel stel opgemaakt. Vandaag laat ik jullie zien wat precies.


Dove intensive repair shampoo – Een hele fijne shampoo van Dove. Ik heb vrij droog haar, maar deze shampoo hersteld mijn haar erg goed. Ik krijg zacht en glanzend haar en het ruikt ook nog eens lekker. Ik heb deze veel op vakantie gebruikt, toen ik in het zwembad zwom, dus door deze shampoo is mijn haar niet beschadigd door het chloor. Ik zou deze zeker opnieuw kopen!

Therme bali flower satin shower – Wat een goddelijke geur had deze douchegel. Echt heel erg apart, maar super lekker. Ik vond dit zeker een fijn product, hij verzorgde mijn huid goed en liet een heerlijke frisse geur achter. Ik zou hem zo weer opnieuw kopen, voor de geur alleen al.

Herbalife nourifusion cleanser – Dit is een hele fijne reinigingsmelk in een pompje. Super hygienisch en handig in gebruik. Hij verwijderde mijn make-up erg goed en liet geen restjes achter. Ik kreeg er ook een heerlijk zachte huid van en geen trekkerig gevoel. Het nadeel van dit product is de prijs, hij kost namelijk €20,15 en ik weet niet zo goed of ik dat er voor over heb.


Hema cleansing tonic dry skin – Wat een verschrikkelijk product. Volgens mij kan mijn huid tegen geen enkele tonic, ik krijg er namelijk een heel erg branderig gevoel van. Dit was gelukkig alleen in het begin, daarna wende mijn huid er wel aan, maar alsnog vind ik tonic geen fijn product. Mijn huid wordt er trekkerig van en ik kan alsnog met een doekje er overheen gaan om alle restjes weg te halen. Nee, dit koop ik niet opnieuw.

Demak’up reinigingsdoekjes katoen fris – Hele fijne doekjes van demak’up. Ze halen mijn make-up er goed af en geven een fris gevoel. Ze zijn lekker mild en ruiken heel erg lekker. Ik denk dat ik deze nog wel een keer opnieuw koop.

Demak’up oog make-up remover pads – Super fijne watjes waar al spul op zit. Heel handig voor op reis, ik nam ze dan ook mee op vakantie. Ze halen mijn oog make-up er erg goed af en ik krijg er geen geirriteerde ogen van. Ze ruiken lekker en zijn handig in gebruik. Ik koop deze nog wel een keer opnieuw!

Balea sanfte waschcreme – Een hele fijne reinigingscreme. Ik gebruikte deze iedere ochtend voordat ik mijn make-up op deed en iedere avond als ik mijn make-up eraf heb gehaald. Hij ruikt super lekker en mijn huid wordt er ook nog eens zacht van. Een hele goede verzorging en reiniging in een. Ik koop deze opnieuw zodra ik weer in Duitsland komt, want Balea is het huismerk van de DM.

 

Hebben jullie nog producten opgemaakt de afgelopen maand?

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

10 reacties

  1. ik maak nooit zo veel op in een maand.. hoogstens een deo die ik al een maand of 3 gebruik of een keer een mascara ^^

    • Danique Reageer

      Ik heb dit ook niet in een maand opgemaakt, maar wel deze maand. Sommige dingen zaten nog restjes in van afgelopen maanden 🙂

Plaats een reactie