Het is al weer een tijdje geleden, maar het werd nu toch weer eens tijd voor een nieuwe producten opgemaakt! Ik heb weer een aantal dingen opgemaakt de laatste paar maanden en ik wil jullie deze graag laten zien.


L’oreal Elvive shampoo – Verschrikkelijke shampoo. Voor mij in ieder geval. Ik vond  dat mijn haar er heel erg snel vet van werd en je deed er ook nog eens heel erg zuinig mee dus ik kwam er maar niet vanaf. Nee deze koop ik zeker niet opnieuw. Hij deed niks voor mijn haar, maakte het slap en vet. Jammer.

Dove daily care shampoo – Ik vind de shampoos van Dove heel erg fijn. Zo ook deze. Hij maakte mijn haar zacht, glanzend en gezond. Ook ruikt deze shampoo super lekker! Heel erg fijn, die koop ik misschien nog opnieuw!

Herbalife body wash – Een mega fles met body wash van Herbalife. Hij rook super lekker fris en maakte mijn huid heerlijk zacht. Ik kreeg gewoon een lekker schoon gevoel bij deze body wash! Helaas moeilijk te verkrijgen en aan de prijzige kant.


2x Kruidvat oogmake-up remover (links de vernieuwde versie) – Ja, daar heb je hem al weer, net als iedere keer als ik zo’n artikel post. Ik vind hem gewoon nog steeds fijn. De verpakking is vernieuwd, maar het product zelf volgens mij niet. Hij werkt nog steeds even prettig, dus ik koop hem lekker weer opnieuw.

Kneipp flower power douchegel – Een heerlijk ruikende douchegel! Lekker fris. Hij ruikt naar Patchouli hennep. Ik wil zeker nog andere geuren uitproberen, dus ik koop hem wel opnieuw.


Bazar beauty reinigingsdoekjes – Ik vind deze reinigingsdoekjes voor mijn gezicht verschrikkelijk, ze zijn ruw en voelen totaal niet fijn aan. Maar ze zijn perfect om swatches mee af te halen, en ze zijn ook lekker goedkoop. Voor mijn gezicht zou ik ze niet opnieuw kopen, maar voor swatches zijn ze prima.

Herbalife skin activator nachtcreme – Een super fijne nachtcreme. Hij verzorgt mijn huid goed en trekt goed in. Ik heb geen last meer van droge velletjes in de winter, wat meestal wel bij mij voorkomt. Dus ik ben zeker tevreden over deze creme. Ook is de geur prettig. Helaas is deze ook prijzig, je betaalt al snel €57,85.

 

Heb jij de laatste tijd nog producten opgemaakt?

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

5 reacties

Plaats een reactie