Het is alweer een hele tijd geleden dat ik jullie een post liet zien met de producten die ik de afgelopen tijd opgebruikt heb. Daarom heb ik er dit keer veel meer voor jullie.

 
Dove intensief verzorgende dagcreme – Een van de fijnste dagcremes ooit, die ik heb geprobeerd. Ik heb altijd een beetje last van een droge huid, en deze creme heeft mij zeker de winter door geholpen. Waar ik vorig jaar nog weleens last had van droge velletjes, was dit jaar niks van te zien. Ik vind dit zeker een aanrader, ik denk dat ik hem nog wel een keer opnieuw koop.
Dr. van der Hoog naturel intensive voedende nachtcreme – Zeer fijne nachtcreme! Zeker een aanrader. Ook deze is heel erg fijn voor de droge huid. Hij is lekker vet en trekt ’s nachts goed in. Ik heb alweer een nieuwe pot in gebruik.


Nivea free time shower cream – Prima douchegel, verder niet veel op aan te merken. Ik krijg er een zachte huid van en ruik weer lekker fris.
Dove winter care shower gel – Ik hou van deze douchegel. Het was een LE van Dove voor in de winter. Hij verzorgde mijn droge huid heel erg goed, mijn huid werd er zachter door en beter gehydrateerd.
Albert Heijn douchegel Stress Less – Om te beginnen heb ik helaas niet veel van het stress less gevoel mee gemaakt! De geur van deze douche gel was wel prettig, verder is hij niet heel bijzonder!


L’oréal Elvive verstevigende shampoo – Prima shampoo, niet heel bijzonder. Maakt mijn haren zacht. Ik kreeg er wel eerder vet haar door, waardoor ik vaker moest gaan wassen..
Demak’up miccelaire tonic fris – In het begin haatte ik dit product. Toen ik dit product voor het eerst gebruikte brandde het echt super erg. Maar ik wil een product niet meteen afschrijven, dus gaf ik hem een tweede kans. Toen ik hem voor de tweede keer gebruikte, had ik helemaal geen last meer van een branderig gevoel. Dus heb ik hem gewoon braaf opgemaakt. Hij was achteraf erg fijn en haalde mijn restjes make-up goed eraf.
Dove damage therapy volume boost shampoo – Prettige shampoo. Mijn haar ging er van glanzen en voelde heel erg schoon aan. Ja, deze vond ik prima.


Freeman body sugar scrub pomegranate – Hele fijne bodyscrub. Maakte mijn huid lekker zacht en liet een olielaagje achter. Ook nog eens budgetproof.
Balea glatt + glanz spülung – Gewoon een simpele cremespoeling. Niet heel bijzonder, gewoon prima. Zorgde ervoor dat mijn haren niet gingen klitten.
L’oréal elvive total repair (5) instant miracle – Hele fijne cremespoeling. Maakte mijn haar punten erg zacht. Ze zagen er een stuk verzorgder uit.


Avril Lavigne black star douche gel – Ik ben nooit zo’n hele erge fan van douche gels die bij parfum horen. Ik vind ze vaak te sterk ruiken. Deze vond ik daarentegen wel fijn en rook natuurlijk heerlijk naar black star.
Kruidvat oog make-up remover (2x) – Daar heb je ze weer, de welbekende oog make-up remover van de Kruidvat, die in ieder opgemaakt artikel wel minstens een keer voorkomt. Nu komt hij er lekker twee keer in voor. Ik blijf erbij dat ik deze heel erg fijn vind. Doet goed zijn werk, en is goedkoop!
Kruidvat vitala masker – Vreselijk slecht haarmasker. Doet helemaal niks voor mijn haar. Deze ga ik dan ook zeker niet opnieuw kopen.

 

En dit heb ik deze keer opgemaakt. Heb jij nog iets opgemaakt?

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

10 reacties

  1. Dat zijn weer heel wat producten! Ik heb in 3 maanden ofzo een foundation, poeder, lipbalsem en masker opgemaakt. Maar die foundation & poeder had ik al een jaar ofzo :’)

  2. De laatste tijd maak ik ook veel dingen op. Ik had steeds de slechte gewoonte om allerlei verschillende shampoos tegelijk open te maken en ook conditioners en douchegels waardoor de badrand echt vol stond met flesjes. Nu heb ik met mijn moeder afgesproken dat we steeds de meest lege gebruiken tot ie op is en op die manier staan er nu al een aantal minder in de douche.

  3. Die dagcreme van Dove heb ik zelf ook wel eens geprobeerd, heerlijk is die voor een droge huid! Ook de douchegels zijn heerlijk.

Plaats een reactie