Laatst zei Jasmina van de leuke webshop www.pp-junkie.com op twitter, dat ze een doos gevonden had met heel veel proefmonsters die ze niet gebruikte. Ze wilde ze graag aan anderen geven! En een daarvan was ik, ik heb een pakketje ontvangen met daarin een aantal proefmonsters! Echt super leuk, want ik spaar ze.

Misschien hebben jullie ooit mijn artikel gelezen met mijn proefjes/testers stash. Daar konden jullie zien wat ik toen allemaal had. Dat is in de tussentijd flink gegroeit, en nu ook dankzij Jasmina! Ik vind het echt heel leuk om ze te sparen, en ik wil er af en toe best een gebruiken. Sparen jullie ook proefmonsters?

Ohja, als jullie nog proefmonsters hebben waar jullie niks mee doen, mag je altijd mailen naar contact@glambeauty.nl voor mijn adres.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

11 reacties

  1. Ik ‘spaar’ ze niet echt, maar soms heb ik er dan een paar in mijn bezit, die ik dan af en toe gebruik (als ik eraan denk, vaak vergeet ik dat ik ze heb :P)

  2. Ik spaar ze min of meer… Dagcremes / shampoos / douchegels etc zijn heel handig voor in je toilettas als je een of twee nachtjes ergens gaat logeren, hoef je niet die complete flessen mee te slepen 🙂

  3. ik wil ook beginnen proefmonstertjes te sparen!!
    maar ik weet eigenlijk niet waar ik moet beginnen, is er een site of iets dat ze weggeeft?

    • Danique Reageer

      Nee helaas niet, je krijgt ze meestal bij de wat duurdere drogisterijen, bijvoorbeeld Douglas, als je daar iets koopt. En soms zitten ze in tijdschriften.

Plaats een reactie