Wycon is een merk dat niet zo heel bekend is in Nederland. Niet gek, want het is hier ook niet te koop, maar toen ik afgelopen zomervakantie een dagje in Italië was, stuitte ik op een Wycon make-upwinkel. Deed me een beetje denken aan KIKO! Ondanks dat het hier moeilijker verkrijgbaar is, wil ik deze producten jullie toch niet onthouden.

De producten die ik meenam zijn de Wycon eye palette Malibu in Watch me Baby, de Glamour Lipstick Anytime in 10 en de Pure Color Lipstick in 424. Ik vind de verpakkingen er mooi uitzien, vooral die van het oogschaduwpalette. De producten kwamen tevens in mooie, zwarte doosjes.

Het Wycon eye palette Malibu in Watch me Baby bevat warme, bruine tinten (waar ik zo van houd!), daarom viel hier natuurlijk meteen mijn oog op toen ik in de winkel was. De oogschaduw voelt ontzettend zacht aan, maar kruimelt niet. Ze zijn mooi met elkaar te combineren, goed te blenden en bevatten enorm veel pigment.

Zoals je kan zien bevat het palette zowel matte als shimmer tinten. Deze zijn goed met elkaar te combineren. Je kunt er dus voor kiezen om een neutrale dagelijkse look te maken, maar het ook wat heftiger aanzetten voor een avondje uit. Een erg fijn palette, die kwalitatief goed aanvoelt.

Dan nam ik ook nog twee lipsticks mee, uit verschillende lijnen. Links zie je de Pure Color Lipstick in 424, rechts de Glamour lipstick Anytime in 10. Beide lipsticks voelen zacht aan en zijn goed gepigmenteerd. Daarnaast drogen ze mijn lippen niet uit, wat echt een pluspunt is.

De Wycon Pure Color lipstick in 424 is een mooie bessenrode kleur. Goed draagbaar vind ik, want je kunt hem mooi combineren met een neutrale look.

De Wycon Glamour lipstick Anytime in 10 is een vrij opvallende, roze kleur. Ik vind roze mij altijd iets minder goed staan, maar alsnog is deze kleur goed draagbaar.

Links zie je de Glamour lipstick Anytime en rechts de Pure Color lipstick. Ik vind het mooie kleuren!

Al met al vind ik Wycon echt een leuk merk. Ik weet dat de producten mooie, budget prijzen hadden, die vergelijkbaar zijn met KIKO. De kwaliteit die je daarvoor terugkrijgt vind ik echt heel positief. Helaas niet in Nederland te koop, maar wel te vinden in ons buurland België. En anders gewoon een tripje plannen naar Italië!

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

5 reacties

  1. Chantal Druppers Reageer

    Hey, ik was vorige week in Napels, daar heb ik ook ingekocht en gewoon heel goed allemaal. Vandaar dat ik op internet aan het speuren ben.

    Groetjes Chantal

Plaats een reactie