Copyright/Disclaimer

Productreviews
De productreviews op Glambeauty bestaan uit producten door mijzelf gekocht of producten die ik heb ontvangen van merken/bedrijven. Mits ik een product heb ontvangen, staat dit onder aan de review vermeld. Het ontvangen van een gratis product heeft echter geen invloed op mijn mening. Alle reviews bestaan uit mijn eerlijke mening en zijn geschreven vanuit mijn bevindingen. Ik behandel zowel de positieve als negatieve kanten van een product. De afgelopen jaren heb ik al veel producten behandeld op mijn website, waardoor ik inmiddels goed weet waar ik naar moet kijken bij het reviewen van een product. Als bedrijf of pr bureau mag u mij altijd een product voor een review toesturen, ik kan alleen niet garanderen dat hier ook een artikel over verschijnt op Glambeauty. Bij het reviewen van producten maak ik de overweging of het interessant is voor het publiek van mijn site én of ik het product bijzonder genoeg vind om er aandacht aan te besteden op de site.

Gesponsorde post/advertorials
Op Glambeauty verschijnen er af en toe gesponsorde posts of advertorials. Deze worden aangegeven door middel van het woord ‘advertorial’, ‘gesponsorde post’, ‘dit artikel is een samenwerking met…’ of met het ‘euroteken (€)’ en/of worden geplaatst in de categorie ‘advertorial’. Dit zijn vaak informatieve posts met enkele links naar een website van een bedrijf. Ik maak altijd de overweging of het onderwerp van de advertorial aansluit bij mijn doelgroep.

Afbeeldingen
Alle foto’s op glambeauty zijn zelf gemaakt, tenzij er anders bij vermeld staat. De foto’s op Glambeauty worden gemaakt met een Canon 550D met een 50mm lens. Wilt u een foto gebruiken, mail dan naar info@glambeauty.nl. Ook de artikelen op glambeauty zijn zelf geschreven en in elkaar gezet. Het is dus ook niet de bedoeling om de inhoud te verspreiden.

Heb je eigendommen van glambeauty op iemands website gezien, zonder bronvermelding, neem dan contact met mij op via contact@glambeauty.nl.