Ik zag ze de laatste tijd steeds vaker voorbij komen op fashionblogs: de Nike Roshe Run. Ik weet dat ze al een hele tijd hot zijn en dat het nu misschien alweer wat afzwakt, maar toch wilde ik er graag nog een artikel aan wijden, omdat ik ze gewoon geweldig vind. Vandaag laat ik mijn favorieten zien en…. afgelopen week heb ik zelf eindelijk een paar aangeschaft. Kijk mee!

Ik ben echt zo blij met mijn Nikes! Dit zijn de Nike Roshe Run in Blue/Pink. Officieel is het een kinder/jeugdmodel. Deze gaan tot maat 38,5 en zijn €30 goedkoper dan de ‘gewone’ roshe run voor volwassenen. Echt ideaal dat mijn maat 38 hieronder valt! Niet alleen vind ik deze kleuren echt heel gaaf, ik bespaar er ook nog eens geld mee. Ze lopen echt mega lekker. Het is net alsof je op wolkjes loopt. Daarnaast zijn het echt eyecatcher. Ja, ik ben gelukkig. Ik kocht ze voor €64,99 bij de Footlocker.

Wat vind jij van Nike Roshe Run? Ben jij een sneakermeisje?
 Untitled2628_zpsbba40ed1.png

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

10 reacties

  1. Ik ben ook heeeelemaal obsessed! Ik kan alleen nog niet kiezen tussen de roshe run of de air max thea.. 38 is een hele fijne maat ik heb met mijn Timberlands daarmee bijna 100euro bespaard 🙂

  2. Ik vond deze Nikes al zo leuk en ik begin ze eigenlijk steeds leuker te vinden. Misschien wordt het binnenkort toch maar tijd dat ik een paar ga aanschaffen haha!

  3. Gaaf! Mijn maat valt hier ook tussen, dus misschien moet ik ook voortaan maar ”kinderschoenen’ kopen, haha!

  4. Waauuw die zijn super gaaf!!! Ik kijk ook nog steeds (ja zo laat nog) naar de schoenen!! Ze zijn zo leuk. Wist je dat op http://www.nike.com ook je eigen kan ontwerpen?? Zoek maar op! Bij het kopje “zoeken” gewoon “Nike roshe run” of “roshe run” in typen. Bovenaan staan dan een paar van deze schoenen. Klik dan op Nike ID en beginnen maar!! Ze zijn alleen wel wat duurder 🙁
    xx

Plaats een reactie