Al heel lang wil ik ze, de ene vind ze lelijk en de andere geweldig. Bij mij is het het laatste geval. De uggs die op mijn verlanglijstje stonden waren de Classic short uggs in chocolate, maar overal waar ik kwam en op alle nederlandse webshops waren ze uitverkocht. En ze kwamen maar niet binnen. Op een gegeven moment hoorde ik van mijn moeder dat ze weer binnen zouden komen bij een winkel in Eindhoven. Dus wij hadden even gebeld of ze ze hadden. Ja mevrouw we hebben weer voorraad, maar de chocolate krijgen we niet meer binnen. Bummer, ze hadden dus alle kleuren behalve chocolate. Ook zag ik dat ze op verschillende webshops weer bijgevuld waren, alle kleuren behalve chocolate. Misschien gaan ze uit het assortiment, of komen ze niet meer naar Nederland? Erg jammer, maar natuurlijk had ik ook een tweede keus, namelijk hetzelfde model in de kleur Sand. Die vind ik ook echt prachtig, maar ik ben zo bang dat ze snel vies worden. Maar van een vriendin hoorde ik, dat dat wel meeviel als je er zuinig op bent. Dus nu heb ik de Sand aangeschaft!

Ik vind ze echt prachtig! Oke, ik weet dat het binnekort lente wordt, maar ik heb gehoord dat Uggs zich aanpassen op de warmte van je voet, dus als je voeten heel warm zijn, worden de uggs koeler. Dus ik zou ze ook nog eens in de lente kunnen dragen, alleen niet met 30 graden ofzo. Maar ik vind dit ook echt een leuk kleurtje voor het voorjaar! I’m happy!

Heb jij ook uggs? En wat vind je van ze?

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

17 reacties

 1. Leuk hoor!
  Ik heb 3 paar uggs, roze classic short, chocolate classic tall en de fancy bailey button

 2. Ik heb ook Uggs de Triplet Baily Button en ze zijn zo lekker warm! Ik heb echt nooit spijt gehad van mijn aankoop, het was de 250 euro zeker waard 🙂

 3. Ik heb vijf paar uggs :$ Ben er helemaal gek op!
  Enige schoen waar ik goed op kan lopen met mijn fibromyalgie!
  Trust me je doet ze niet meer uit komende tijd en je raakt verslaafd 😀

 4. Ik vind ze echte beauty’s. heb zelf ook uggs vind ze heerlijk
  zitten. maar je raakt er verslaafd aan is niet goed voor je
  portomonnee

 5. Ik heb ze zelf ook! Bruine mini’s 🙂 Maar dat uggs zich aanpassen aan de warmte van je voet merk ik niks van. Toen ik het een x superheet had werden mijn voeten er echt niet kouder van, ik zweette me kapot!

 6. Ik vind ze prachtig 😉 ! Ik heb zelf een paar Classic Short in Chocolate maar vind deze eigenlijk veel mooier 😐

 7. bij mij heeft een kennis die stewardess is de classic chocolate meegenomen vanuit amerika daar waren ze ook veel goedkoper!

Plaats een reactie