Ik ben dol op jurkjes. Waar ik ook dol op ben is Sale. Die twee dingen kunnen dan ook prima samen. Asos houdt altijd een mega sale na de feestdagen en veel jurkjes zijn dan flink afgeprijsd. Ik zet de leukste voor jullie op een rijtje!
 Untitled2558_zpsa18b4bab.png
1. Dit vind ik zelf een prachtig jurkje. Boven heeft hij een prachtig detail en de onderkant is wit. Ook is de rok achter langer dan voor. Hij kost nu €47,92.
2. Deze vind ik ook echt prachtig! Zeker geschikt voor een gala. Hij kost €34,03.
3. Toen ik deze jurk zag, moest ik meteen aan godinnen denken en de romeinse tijd. Ik weet niet waarom, maar ik vind hem super. Ook is hij achter weer langer en hij is strapless. Hij kost €29,17.

 Untitled2559_zpsd8d81207.png
4. I love pailetten! Ook deze jurk is weer mooi bezet met pailetten. Onder is de rok zwart. Erg mooi voor een gala, €39,59.
5. Dit jurkje is wat meer casual, dus je zou hem zo kunnen dragen. Ik vind het patroon en de kleur erg mooi, €48,62.
6. Ten slotte nog deze prachtige jurk, ook erg geschikt voor een feestje. Ik vind het goud/zwart contrast echt super mooi. En ook de vorm is gaaf, €34,73.

 

Ik ben dol op jurkjes. Zeker die van Asos. Ze hebben nog veel meer in de sale, dus zeker een kijkje waard. Welk jurkje vind jij het mooiste?

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

19 reacties

  1. Waarom ben ik ooit begonnen aan het lezen van dit artikel??? Ik ben echt verslaafd aan het kopen van mooie jurkjes en deze zijn allemaal zo mooi.. IK MOET SHOPPEN<3

  2. wauw, wat een prachtige jurkjes, ik had met mijn gala een jurk vol palletjes van de coolcat, super mooi jurkje 😉
    xxxx

  3. Jaaaa,, ik heb nummer 2 net binnen! Helemaal tof!!!! Binnenkort even online zetten!! Heb de foto’s al wel hihihihi!!!

  4. Asos heeft echt áltijd mooie dingen! Seriously, daaamn. Ik hou van die shop! Nummer 2 en 4 vind ik erg mooi, en bij 6 die peplum, oooh wat cute! 😀

Plaats een reactie