Een hele tijd geleden heb ik een super leuke tas gewonnen bij Ilja. Ik ben er super blij mee, want ik had nog helemaal geen zwarte tas. En sinds ik hem heb, gebruik ik hem super vaak. De tas waar ik het over heb, is een zwarte stud tas met super leuke franjes eraan. Een formaat die heel handig is om mee te nemen als je gaat shoppen. Het is namelijk geen super grote tas, maar er past zeker wel wat in.


De tas heeft gewoon een lang hengsel, iets wat er ik erg fijn vind, vooral bij het winkelen, want dan hoef je niet de hele tijd je tas vast te houden. Ik vind de tas er erg speels uit zien, ook krijg ik een beetje het ‘hippie’ gevoel bij deze tas door de franjes. Maar de studs maken hem weer helemaal stoer.

Er past redelijk veel in de tas, hij heeft wel een smalle opening, maar zelfs mijn hele grote portemonnee past erin. En dan past mij mobiel er ook nog bij, dus dan vind ik het prima. Ik vind het gewoon een hele leuke en fijne tas. En de kleur zwart past overal bij, dus dat is ook altijd fijn.

Hier kun je het detail van dichtbij zien.

Al met al ben ik dus super blij met deze tas. Hij komt van de webshop www.mynewbag.nl, maar ik kan hem nu niet in de webshop vinden. Ik wil in ieder geval zowel Ilja als my new bag bedanken voor het winnen van deze tas!

Zijn jullie ook zo dol op tassen?

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

16 reacties

Plaats een reactie