Aangezien ik aan een hbo-opleiding ben begonnen, heb ik op school een laptop nodig. Ik vind twee aparte tassen (een laptop tas en een gewone schooltas) niet fijn, dus was mijn doel om een tas te shoppen, die groot en stevig genoeg was. En dat was nog een hele opdracht ook! Ik heb een paar weken lopen zoeken, maar kwam toch uit bij een hele mooie die ik al in het begin had gespot. Hij is stevig, mijn laptop past erin, en hij is classy!

Hij is bruin, heeft een mooi patroon, en is stevig. Ik vond dit echt de perfecte tas omdat de bodem vrij stevig is, hij is bruin met goud (daar houd ik van), en is verstelbaar aan de zijkant. Hij heeft aan de binnenkant ook vrij veel ruimte, er past zowel een 15,5 inch laptop in, met schrift, boeken, agenda, portemonnee en ga zo maar door.

Wat ook erg fijn, is dat hij totaal niet lomp oogt. Hij is zeker niet te groot (dat wilde ik niet, omdat ik niet zo groot ben, als ik dat wel doe lijk ik nog kleiner), maar er past genoeg in. Wat ik wel jammer vind, is dat hij alleen korte hengsels heeft. Ik kan hem dus niet met zo’n lang hengsel dragen, wat af en toe wat zwaar is met een laptop. De flap gaat ook heel simpel open, je moet het slotje zeg maar omhoog duwen en dan kan hij er doorheen. Aan de zijkant zitten ook drukknoopjes, dat is fijn voor als je niet veel hoef mee te sleuren, dan oogt hij een stuk smaller!


Hier zie je de binnenkant met een deel van mijn schoolspullen. Ik heb hier even om te laten zien mijn laptop en een schrift erin zitten, er past nog genoeg bij. Ik moet wel zeggen dat ik voor school geen boeken hoef mee te slepen, dus dat scheelt. Ook heeft hij een fijn binnenvakje met een rits, en een mobiel vakje.


Nu vraag je je vast af waar dit schatje vandaan komt, en hoe duur hij was. Ik heb hem cadeau gekregen voor mijn verjaardag, maar hij komt van de Sacha en kost €49,95. Ik vind dat een prima prijsje voor een stevige tas!

Ze verkopen de tas ook op internet, en hij is er ook nog in de kleuren groen en rood. Wat vind jij van mijn nieuwe schooltas?

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

11 reacties

Plaats een reactie