Celine werkt de komende twee maanden als au-pair in Spanje. Ze houdt iedereen thuis op de hoogte van haar verblijf door te vloggen! En omdat het gewoon super vet is dat ze in Spanje zit als au-pair en we allemaal graag haar avonturen volgen, komen deze vlogs ook op Glambeauty. Iedere dinsdagmiddag staat er een nieuwe voor je klaar!


Zou jij het aandurven om in je eentje als au-pair te gaan werken in een vreemd land?
 Untitled2628_zpsbba40ed1.png

 
Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

6 reacties

  1. vreemde camera.. of ze heeft hem heel dichtbij in gesteld ;p

    ik ben voor 3 maanden ook in spanje geweest, maar dan in een hotel als animatie..
    super tof!

    • Hoi Lisanne! Op een of andere manier is dat tijdens het editen gebeurd ja… In de originele bestanden sta ik niet zo dichtbij. 🙂

  2. Ik vind het eigenlijk een beetje vreemd om te kijken naar het kind van iemand anders daar… Zeker zo in huishoudelijke privĂ©sfeer. Is dit wel oke naar bescherming van het kind toe? Voor de rest heeeeel tof dat je dit doet en durft! Het zal wel snel loslopen en erg leuk worden!

    • Hoi Kelly! Dat kan ik begrijpen. Daarom kies ik ervoor om alleen de leuke dingen echt te laten zien, en minder leuke dingen alleen te beschrijven. Dingen die echt privĂ© zijn laat ik ook privĂ©, maar als ze bijvoorbeeld staat te dansen in de woonkamer, zit haar moeder er ook gewoon bij.

Plaats een reactie