Afgelopen zondag kwamen er twee studenten langs van de Fontys om een documentaire te maken over mij en mijn blog. Dit was een opdracht voor hun opleiding. Toen ze mij vroegen vond ik dat natuurlijk meteen super leuk. We hebben een paar uur gefilmd. Gister kreeg ik het resultaat in mijn inbox en die deel ik natuurlijk graag met jullie. Jullie krijgen nu meteen een kijkje achter de schermen van mijn blog en mijn stash komt ook nog voorbij. Kijk mee naar het filmpje!
 photo Untitled11_zpsf6bab87d.jpg

En dit was het filmpje! Ik vind het resultaat heel erg leuk geworden. Wel even wennen om mezelf terug te zien en te horen. Ik wil Rachel van der Heijden en Elserieke Dales nogmaals bedanken voor deze leuke dag en het resultaat! Ik hoor natuurlijk graag wat jullie er van vinden.
 Untitled2628_zpsbba40ed1.png

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

33 reacties

  1. Wat een mooie filmpje! haha ik heb hetzelfde maar dan andersom. Ik had eerst een blog over beauty. Ik wist er ook niet genoeg van af.. Ik ben altijd gek geweest op jurkjes en mode, dus vandaar mijn categorie switch..

  2. Aah wat is dit leuk om te zien joh! Heel leuk filmpje 🙂 Leuk ook trouwens om te zien hoe je kamer eruit ziet.

  3. Een heel leuk resultaat is ‘t! Je kamer ziet er ook mooi uit Ên je vertelt ook prettig! Je mag trots op je zelf zijn!

  4. Tof filmpje is het geworden joh! Tof om jou bezig te zien met je blog en je er trots over horen te praten 😀

  5. Wat een leuk filmpje! Je hebt ook echt een prachtige kamer en wat gaaf dat het je eigen bedrijf is geworden. Ik droom ervan dat ik dit ooit over mijn blog kan zeggen! (:

  6. Kleine meisjes worden groot. We zijn super trots op jou! Ga zo door dan ga jij zeker een mooie toekomst tegemoet! Kus van ons xxx

Plaats een reactie