Hoi lezeres van Glambeauty!

Misschien ken je mij al wel van de kijkjes in het leven van Danique op Glambeauty.nl, maar ik heb me nog nooit voorgesteld. Mijn naam is Celine en ik ken Danique nu bijna drie jaar via onze opleiding.

Deze zomer ga ik iets heel spannends doen. Van 1 juli tot 28 augustus ben ik in Spanje om te werken als au-pair. Dat betekent dat ik voor twee maanden deel ben van een onbekend gezin! Ik moet passen op één kindje, een meisje van zes jaar. Omdat ik graag mijn reis wil kunnen delen, heb ik besloten om dit te gaan vloggen (videobloggen). Iedere week komt er dus een filmpje op YouTube, maar ook op Glambeauty!

De komende weken kun je iedere dinsdagmiddag een video verwachten van mij. Ik hoop dat je het leuk vindt! Als je vragen hebt over het gezin, het au-pairschap, het vloggen of iets totaal anders, stel deze dan in de reacties op Glambeauty.nl of onder de desbetreffende video op YouTube.

Liefs uit Spanje!
Celine​

Stay tuned want vanmiddag komt de allereerste vlog van Celine online!

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

3 reacties

  1. Hartstikke leuk! Misschien leuk om te vertellen hoe je op dit avontuur bent gekomen en hoe je bij dit adresje bent gekomen. Ik ben daar erg benieuwd naar!

Plaats een reactie