Mij kun je echt blij maken met nieuwe hoesjes voor mijn telefoon. Ik vind het altijd zo leuk om tussen hoesjes te wisselen, omdat je telefoon dan meteen een heel nieuw uiterlijk krijgt. Laatst kwam ik in aanraking met het merk Casetastic, die ontzettend vrolijke hoesjes ontwerpt met hele toffe prints. Ik voegde twee hoesjes aan mijn collectie toe. 

Ik vind beide hoesjes echt super vrolijk. Allereerst koos ik voor een geprint iPhone 6 hoesje met een groene tribal print. Ik vind het super mooi dat deze een soort ombre is, waardoor je verschillende kleuren groen ziet. Ook voegde ik een unieke iPhone 6 case met een leuke tekst aan mijn collectie toe. “My neck, my back, my Netflix & my snacks” is perfect voor iedereen die dol is op series kijken, net als ik ;-). Ik vind de tekst gewoon heel erg grappig!

Wat mij meteen opviel aan de hoesjes van Casetastic is dat ze enorm flexibel zijn. Dat vind ik echt ontzettend fijn, omdat je ze zo eenvoudig om je telefoon kan klikken. Als er eenmaal omheen zitten, zijn ze stevig en sluiten ze mooi aan. Maar het is dus geen moeite om hem er weer af te halen, omdat hij een beetje meebuigt. De zijkanten van de hoesjes zijn doorzichtig en er zitten van die knopjes op, die over de knopjes op je iPhone heen vallen. Die werken gewoon goed en passen er heel mooi op.

Ik heb het idee dat mijn telefoon zeker goed beschermd is met de Casetastic hoesjes. Ze zien er vrolijk uit, sluiten mooi aan en voelen fijn aan. Het enige minpuntje vind ik dat ze mijn iPhone 6 net wat hoekiger en vierkanter maken. Het design van iPhone 6 is veel ronder dan zijn voorgangers en dat vind ik juist zo mooi. Dat zie je helaas minder door deze hoesjes.

De hoesjes van Casetastic vind ik echt super leuk. Ze kosten €24,95 en zijn hier te koop. Naast iPhone 6 hoesjes verkoopt TelecomTelecom ook iPhone 6S cases en natuurlijk hoesjes voor andere soorten telefoons. Vind jij het ook zo leuk om nieuwe telefoonhoesjes te kopen?

Deze producten heb ik ontvangen ter review, lees mijn disclaimer hier.

 

 

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

4 reacties

  1. Wat een leuke hoesjes zeg! Ik moet me ook dringend eens een nieuwe iPhone aanschaffen.

Plaats een reactie