Iets wat ik al een tijdje bij andere mensen voorbij zag komen is de Luckies Scratch Map. Ik vond dit zo leuk, dat hij al snel op mijn wishlist belandde. Toen ik laatst een Scratch Map cadeau kreeg, kraste ik meteen de landen waar ik geweest was weg en hing ik hem op!
De Scratch Map is een poster met daarop de wereld, die eigenlijk werkt zoals een kraskaart. Het leuke is dus dat je de landen waar je geweest bent kunt ‘open krassen’. Zodra je een land open gekrast hebt, verschijnt er een kleurtje, waardoor je op afstand goed kunt zien waar je geweest bent. Daarnaast is het natuurlijk ook heel verslavend om zoveel mogelijk landen te gaan ‘sparen’!
Zoals je kunt zien, ben ik tot nu toe alleen nog in Europa geweest. Toch heb ik al aardig wat landen mogen open krassen! Ik merk dat ik nu wel heel erg de drang krijg, om steeds naar een nieuw land op vakantie te gaan. In juni mag ik weer een nieuw land open krassen, namelijk Kroatië!

Ik vind het idee van de Scratch Map niet alleen leuk, ik vind het ook nog eens heel mooi staan in het interieur! Het is echt een eye catcher in de ruimte en iedereen die binnenkwam sprak meteen over deze poster. Het is ook een hele mooie kwaliteit en van dit papier met een folie laagje er overheen.

De Luckies Scratch Map is echt een perfect cadeau voor reisliefhebbers. De landkaart kost €24,95 en is onder andere verkrijgbaar op Ditverzinjeniet.nl.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

2 reacties

  1. Ik vind dit echt een super leuke landkaart! Ik wil hem graag binnenkort voor mijn vriend kopen aangezien hij in super veel landen komt met zijn werk.

  2. Oh wat een leuk idee! Ik kom alleen niet zo vaak in nieuwe landen, tenminste, niet zo vaak als ik zou willen. Je hebt al aardig wat weg mogen krassen!

Plaats een reactie