Heel vroeger droeg ik weleens een koptelefoon. Voornamelijk wanneer ik een cd’tje in mijn diskman plaatste om die onderweg te beluisteren. Toen waren koptelefoons helemaal uit en kwamen de mini-oortjes ervoor in de plaats. Tot een maand geleden droeg ik die oortjes trouw wanneer ik muziek via mijn iPod luisterde. Om me heen zag ik wel dat de headphones weer helemaal in waren en steeds hipper werden, maar ik vond het altijd maar lompe dingen. Totdat ik de Monster DNA On-Ear Headphones ontdekte.
Jullie raden vast wat één van de redenen was waarom ik voor deze headphones viel, inderdaad: de kleur, mint groen (officieel heet hij Teal). De DNA On-Ear Headphones is van het bekende merk Monster, dat vooral bekend is om – als ik het niet mis heb – de Beats by Dr. Dre koptelefoons en oortjes.

Wat ik allereerst heel erg fijn vind aan deze headphones is dat je hem makkelijk kan opvouwen. Daardoor voelt hij minder breekbaar aan en kun je hem makkelijk meenemen in je tas zonder dat hij al te veel ruimte inneemt. Het in- en uitklappen gaat heel soepel en gemakkelijk.

De Monster DNA On-Ear Headphones die ik heb, is misschien net wat anders dan het origineel. Dit is namelijk een demo model, waardoor hij een stuk goedkoper is en hij een vaste kabel heeft. Hij wordt ook geleverd in een iets andere verpakking, maar het is wel gewoon een origineel Monster product (en dus geen namaak!). Doordat hij dus een vaste kabel heeft en niet draadloos is, is hij ongeveer één derde van de originele verkoopprijs (€299,95 en die is dus wél draadloos).

Ik werd meteen verrast door de prachtige geluidskwaliteit die deze koptelefoon produceert. Zodra je hem op hebt, ben je qua gehoor afgesloten van de buitenwereld. De bas die je hoort wanneer je de koptelefoon op hebt, is echt geweldig en daarnaast is hij ontzettend helder. Met deze headphones wordt muziek luisteren nog meer een beleving.

De headphones zitten heel erg lekker. De kussentjes zijn ontzettend zacht. Daarnaast kun je de koptelefoon verstellen, waardoor hij dus voor iedereen passend is. Wanneer je hem op hebt, voel je hem eigenlijk niet zitten en ik denk dat dat heel positief is.

Wat ook heel erg handig is, is dat er twee plugs zitten om de snoer aan te sluiten. Je kunt dus samen met iemand anders genieten van de kwaliteit van deze koptelefoon. De ander hoeft alleen maar een headset aan te sluiten op de andere plug om vervolgens mee te luisteren naar de muziek. Wanneer je vaak YouTube-filmpjes of andere filmpjes monteert, is deze koptelefoon ook erg fijn om mee te monteren.

Ik ben echt heel erg tevreden over de Monster DNA On-Ear Headphones (ook al is het een demo model, waardoor hij niet draadloos is). Sinds ik deze koptelefoon heb gebruikt, kan ik niet meer naar muziek luisteren met normale oortjes. Deze zit dan voortaan ook standaard in mijn tas. Ik vind het super dat er tegenwoordig ook ‘hippe’ koptelefoons zijn, die niet mega lomp zijn ;-). De Monster DNA On-Ear Headphones is te koop bij GSMpunt voor €99,95, waar je ook telefoon accessoires vindt voor o.a. Samsung.

Dit product heb ik ontvangen ter review, lees mijn disclaimer hier.

 

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

1 Comment

Plaats een reactie