Beauty begint bij een goede nachtrust. En voor een goede nachtrust heb je natuurlijk een goed kussen nodig. Vandaar dat ik vandaag een kussen aan jullie laat zien. Iets heel anders dan jullie gewend zijn op Glambeauty, maar zoals ik al zei is een goede nachtrust het halve werk voor een gezonde uitstraling. Ik testte bijna een maand lang het Energy+ Nasa traagschuim kussen uit. Vandaag vertel ik jullie wat ik er van vind.

Ja, ik heb hier per ongeluk Energy met ‘ie’ geschreven. Ach, jullie snappen de bedoeling.

Het Energy+ Nasa traagschuim kussen is een kussen die je aan iedere slaaphouding kan aanpassen. De zijslaper zal het beste uit de voeten kunnen met een stevig kussen. De buikslaper heeft behoefte aan een heel dun en soms helemaal geen kussen.Β Het kussen is namelijk gevuld met traagschuim vlokken. Je kunt het kussen aanpassen door er wat vlokken uit te halen of bij te doen. Ideaal dus.


Aan de zijkant van het kussen zit een rits. Als je deze opent kun je dus het kussen aanpassen op wat jij fijn vindt. Ik zelf heb hem gewoon gehouden zoals hij was. Dan is hij lekker stevig.


Wat bij mij vaak het probleem is bij kussens, is dat er een kuil in komt als ik lange tijd op dezelfde plek lig. Dan kun je hem opschudden wat je wilt, maar de kuil blijft. Daar heb ik bij dit kussen helemaal geen last van gehad. Deze kun je iedere keer na het slapen goed opschudden, waardoor hij weer lekker bol wordt. Je hoofd zakt er lekker in weg, maar krijgt toch gewoon genoeg ondersteuning.


Ik moet zeggen dat het de eerste dagen wel even wennen was. Ik ben namelijk een heel dun kussen gewend, die ik meestal een beetje ‘opprop’. Om een kussen goed uit te testen, moet je hem minstens 10 dagen proberen. Ik heb hem uiteindelijk bijna 20 dagen getest. De eerste dagen sliep ik een beetje onwennig, maar na een week was ik eigenlijk al goed gewend aan dit stevige kussen. Wat handig is aan het kussen is dat je de hoes er af kan halen om te wassen.


Tijdens het gebruik van dit kussen heb ik helemaal geen last van mijn nek en rug gehad. Ik heb de laatste maanden heel erg last van mijn nek, omdat hij steeds vast zit. Ik merkte ook dat dit door het verkeerd slapen kwam op mijn vorige kussen. Het Energy+ Nasa traagschuim kussen biedt dus een goede uitkomst.


Zoals je wel kan lezen ben ik tevreden over dit kussen. Het is fijn dat je hem kan aanpassen naar je eigen wensen. Als je het kussen koopt komt hij trouwens in een ideale transporttas. Dit is ook handig als je hem even moet opbergen of ergens anders mee naar toe neemt. Ben je nou benieuwd geworden naar dit kussen, of wil je meer informatie weten? Kijk dan even op de website. Het Energy+ Nasa traagschuim kussen kost €59,- en wordt binnen een paar dagen bij je thuis afgeleverd.
 Untitled2628_zpsbba40ed1.png

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

9 reacties

  1. Klinkt erg goed, ik word soms wakker met een pijnlijke nek, en moet echt een nieuwe kussen gaan halen weer.

  2. Lijkt me een fijn kussen. Ik heb zelf een hele zwakke nek en kan dan ook het perfecte kussen niet vinden, ben benieuwd naar deze.

  3. Dit lijkt me heel fijn! Ik slaap op m’n zij, dus zo’n stevig kussen kan ik eigenlijk wel gebruiken. Het kussen waar ik nu op slaap is lang niet perfect!

Plaats een reactie