Zoals jullie wel weten woon ik nog niet zo heel lang in mijn eigen appartementje. Nu wonen mijn vriend en ik er toch alweer 3 maanden. Intussen ben ik al heel ver met de inrichting, maar iets meer sfeer en decoratie mag er wel neergezet worden. Laatst ontving ik drie toffe gadgets die niet mistaan in mijn huisje!

Happy Lights – Winter

Wat ik zelf echt super gezellig vind staan zijn van die katoenen, lichtgevende balletjes in je interieur. Nu had ik ze al in het klein van de Action, maar in vergelijking met deze Happy Lights zijn die echt ini-mini! De Happy Lights zijn dus katoenen ballen, die aan een lichtsnoer hangen die je op het stopcontact kan aansluiten. Wanneer je deze ontvangt, zitten ze los in de doos en moet je ze nog aan de snoer vastmaken. Dit is heel erg makkelijk te doen en dan kun je zelf ook kiezen hoe je de kleuren wil samenstellen. Er zijn verschillende versies (kleuren) Happy Lights verkrijgbaar. Ik koos voor Winter, omdat deze kleuren het beste bij mijn interieur passen. De Happy Lights kosten €34,95.

Cinema Lightbox A4

Niet echt origineel, want tegenwoordig heeft iedereen er een: een Lightbox. Zelf had ik er nog geen en ik vind het wel heel veel sfeer in huis brengen. Dus wilde ik deze graag aan mijn interieur toevoegen. Het is een simpele box met drie ‘regels’ waar je plastic letters in kunt schuiven. Aan de zijkant zit een schakelaar, zodat je hem ’s avonds aan kan doen. De Lightbox heeft heldere, witte LED-verlichting en is vrij fel, maar ik vind de Lightbox ook al leuk zonder licht. Er moeten wel erg veel batterijen in vind ik (6!), maar het staat wel erg leuk. Dit is de A4-variant (€21,95), je hebt ook een A5-variant.

DIY Letterslinger

Hoe leuk is het als je je eigen slinger kunt customizen? Dan kun je voor iedere gelegenheid iets leuks ophangen. Letterslingers heb je in vele soorten en maten. Toen ik deze zag, werd ik gelijk vrolijk. Ik heb eerlijk gezegd nog niet zo heel veel kleur in huis en ik dacht dat dit mijn appartement meteen wat kleur kon geven. En dat doet het! In het pakje vind je meerdere letters en enkele cijfers in verschillende kleuren. Deze kun je vervolgens aan elkaar vastmaken en steeds weer veranderen wanneer je zin hebt. Ik heb hem nu op mijn beautykamer/kantoortje opgehangen. En dat vind ik erg leuk! Een setje kost €12,95.

Al deze leuke gadgets komen van de webshop CoolGift, waar je ontzettend leuke cadeautjes en dingen voor je interieur kan vinden. Hele grappige dingen, maar ook echte eyecatchers zoals hierboven. Welke vind jij het leukste?

Deze producten heb ik ontvangen ter review, lees mijn disclaimer hier.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

2 reacties

Plaats een reactie