Netflix. Sinds mijn vriend en ik samenwonen ben ik er verslaafd aan. Want daarvoor had ik het niet. Nee, echt niet. Ik keek wel series, maar die keek ik niet via Netflix. En nu we het dan wel hebben, kan ik met zekerheid zeggen dat ik verslaafd ben – oeps! Vandaag laat ik vier series zien die ik momenteel alleen, of samen met Thijs kijk.

Gossip Girl

Surprise, surprise, ik ben denk ik de enige die Gossip Girl nog niet tot het eind heeft gezien. En daar wil ik verandering in brengen. Ooit, in een ver verleden, werd de serie uitgezonden op Net 5. Inmiddels natuurlijk niet meer, maar daardoor had ik het nooit helemaal af kunnen kijken. Dus ben ik overnieuw begonnen, en ben ik inmiddels al in seizoen 4 aangekomen (voor mij dus nieuwe afleveringen). Ik weet ook nog steeds niet wie Gossip Girl is (niet spoilen!), maar één ding is zeker: ik kan niet stoppen met kijken.

Dexter

Mijn vriend en ik kijken vaak samen series. Dat vinden we heerlijk om ’s avonds te doen. Natuurlijk moesten we gelijk een nieuwe serie uitzoeken die we samen konden kijken, zodra we Netflix hadden afgesloten. Iets waar we veel goede verhalen over hoorden, is Dexter. En ja, die verhalen kloppen. Ik moet eerlijk toegeven dat ik even moest inkomen, maar na drie afleveringen zaten we er helemaal in. En nu willen we alleen nog maar doorkijken!

Modern Family

Wat kunnen mijn vriend en ik lachen om Modern Family! Ik vind deze serie echt prach-tig! Ik heb hier in het verleden weleens een paar afleveringen van gezien op tv, maar nooit van begin tot eind. Dus begonnen Thijs en ik bij het begin. Echt een heerlijke serie om even tussendoor te kijken, met het verstand op 0. De afleveringen duren ook maar 20 minuten, dus dat is echt ideaal.

Riverdale

Nog niet zo lang op Netflix is de gloednieuwe serie Riverdale. Deze serie kijk ik in mijn eentje en is echt iets voor diegene die van Pretty Little Liars en Gossip Girl houden. Het speelt zich af op een middelbare school (love) en gaat over een aantal mysterieuze zaken. Een van de populairste jongens is afgelopen zomer dood gevonden en de vraag is wie dit op zijn of haar geweten heeft. Iedere vrijdag komt er een nieuwe aflevering van de serie op Netflix.

Wat zijn jouw favoriete series op Netflix?

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

4 reacties

  1. Allemaal series waar ik ook verslaafd aan ben! Mijn vriend en ik hebben Dexter bijna af, we zitten nu in seizoen 7! Het wordt nog zo leuk! Ah, jij hebt al die afleveringen nog voor de boeg, whaha!

  2. Gaaf he die Netflix, ik ben er al heel lang ‘ verslaafd’ aan , ik kan mijn favoriete serie niet noemen want ik volg er meer dan 50 en vind ze allemaal gaaf
    Bij sommige series moet je lang wachten op een nieuw seizoen en dan moet ik altijd even de laatste aflevering kijken anders weet ik niet goed meer waar het over gaat, dat krijg je als je er zoveel volgt haha, maar ik geniet ervan
    Groetjes Irene

  3. Ik herken de verslaving! Als ik een nieuwe serie begin wil ik hem het liefst in één keer uitkijken. Orange is the new black vind ik trouwens ook heel leuk, misschien een tip 🙂

  4. Behalve Riverdale kijk ik ook naar de resterende 3 series. Allemaal prachtige series om naar te kijken! Ik geef Riverdale zeker een kans 😉

Plaats een reactie