Ruim een jaar geleden liet ik jullie mijn posters van Desenio zien. Ik vond het wel tijd worden om mijn huis weer een beetje te veranderen en een aantal nieuwe posters op te hangen. Kijk je mee welke posters ik uitzocht bij Desenio?

Posters in de eethoek

Boven mijn eettafel heb ik een lijstenplank hangen, waar ik verschillende posters op heb staan. Naast posters heb ik hier ook andere decoratie op gezet, om het net wat speelser te maken.

Ik heb twee posters van Desenio op de lijstenhouder gezet. Allereerst eentje die ik super grappig vind, namelijk een poster met ‘Snaccident’ van 21×30 cm (€6,95). Bij alle posters zocht ik overigens een lijst uit. Dit zijn de zwarte houten lijsten waarbij de prijs varieert van €4,95 tot €24,95. Wat ik ook tof vond is dat Desenio posters heeft met een zwarte achtergrond, dit vond ik wel een leuk contrast met de witte. Ik koos voor een kleine poster met ‘Oh, crêpe’ erop. De poster is 13×18 cm en kost maar €3,95.

Posters in de zithoek

In mijn zithoek had ik al een aantal posters van o.a. Desenio boven de bank hangen. Hier voegde ik nog drie nieuwe aan toe. Ik vind mijn zithoek nu echt compleet en houd echt van deze posterwand.

De posters die ik toevoegde zijn de kleine ‘Hakuna Matata’ links bovenin. Deze is 13×18 cm en kost €3,95. Daarnaast wilde ik wat meer groen toevoegen aan mijn zithoek, dus koos ik voor de grote ‘Palm Tree Leaves Close Up’. Deze poster van 50×70 cm kost €24,95. Hij combineert heel goed met de ‘Monstera Three’ poster die ik al had. Ook hier voegde ik een poster met een zwarte achtergrond toe, namelijk ‘Le Noir’ van 21×30 cm voor €6,95.

Posters in de hal

In mijn hal had ik nog geen posters hangen. De vorige keer zocht ik de ‘Highland Cow’ (rechts) uit bij Desenio. Ik vond het wel leuk om nu een ander dier uit te zoeken en koos voor ‘Lion From Side’ van 30×40 cm voor €13,95. Ik vind ze erg mooi matchen en het geeft mijn hal veel meer sfeer!

Posters in de keuken

In de keuken heb ik een hele gave, industriële lijstenhouder opgehangen. Naast posters heb ik hier ook wat andere leuke dingetjes op staan. Bij Desenio vind je heel veel posters die perfect zijn voor in de keuken omdat ze teksten bevatten die op eten slaan. Ik koos er twee uit.

Allereerst de ‘Eat me now’ poster, met een super grappige tekst over avocado’s (die ook echt waar is). Hij is 21×30 cm en kost €6,95.

En ook koos ik de ‘Onions’ poster. Deze tekst vond ik heel krachtig en ook super grappig. Wederom 21×30 cm voor €6,95.

Posters in de slaapkamer

Tot slot voegde ik twee nieuwe posters aan mijn slaapkamer toe. Allereerst deze schattige ‘Dear Bed’ poster. De poster is 21×30 cm en kost €6,95.

Ik voegde daarnaast een nieuwe poster toe aan de lijstenplank boven mijn bed. De twee andere posters zijn overigens ook van Desenio. De tekst op de ‘Go back to bed’ poster vond ik echt super grappig. Die kon ik dan ook niet laten liggen. Hij is 30×40 cm groot en kost €10,95.

Kortingscode Desenio

Ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe posters van Desenio. Het kleed mijn huis zo leuk aan! Wil jij nu ook meteen posters bestellen? Ik heb een leuke kortingscode voor jullie die 25% korting geeft op de posters van Desenio (niet geldig op lijsten of op posters uit de categorie “handpicked” en “collaboration”). De kortingscode GLAMBEAUTY is geldig van dinsdag 10 juli t/m donderdag 12 juli 2018.

Deze producten heb ik ontvangen ter review, lees mijn disclaimer hier.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

3 reacties

  1. Aaah zo leuk al die posters! En ook super leuk dat je weer een blog hebt geschreven, missed you in blogland!! XXX

Plaats een reactie