Hoewel een huis natuurlijk nooit echt af is, begint het er nu wel in de buurt te komen. Het enige wat een paar weken geleden nog ontbrak waren mooie posters of prints voor aan de muur. Nu kwam ik de webshop Desenio tegen, waar ze volop posters en mooie lijsten verkopen. Een feestje om daar iets uit te zoeken!

Posters in de zithoek

In de zithoek wilde ik heel graag mooie posters voor boven onze bank. De hoek was nog een beetje wit en kaal, dus kon wel wat moois aan de muur gebruiken. Boven de bank koos ik voor een grote poster 50×70. Dit moest de eye catcher van de ruimte worden. Ik koos voor een poster met kleur, omdat onze inrichting vooral zwart/wit is.

Links zie je dus de grote poster genaamd ‘Monstera three’ (€24,95). De lijst koos ik er ook bij. Ik ben voor allemaal zwarte houten lijsten gegaan, omdat ik dit het mooiste vond bij onze witte muren. De lijst van 50×70 kost €23,58. De andere poster vond ik erg leuk staan bij ons kleed, waar ook ‘x-jes’ op staan. Dit is de XO poster in de maat 21×30 (€6,95). De bijpassende lijst kost €9,17.

Posters in de eethoek

De eethoek is ook in de woonkamer, maar ook deze had nog een kaal stukje muur. Hoewel ik niet overal de lijsten direct aan de muur wilde hangen (want veel meetwerk en ik verander nog weleens van smaak), kozen we ervoor om hier een lijstenplankje op te hangen. Hier kun je naast lijsten nog veel meer dingen op zetten en daarnaast is het makkelijk te veranderen.

Op de lijstenhouder vind je verschillende posters van Desenio. Allereerst een van mijn favorieten (en de favoriet van mijn vriend!), namelijk de  ‘Highland Cow’ van 30×40 cm (€13,95). Deze vind ik echt mega stoer staan. En het is een prachtige foto. Daarnaast vind je een kleine poster (13×18) met ‘You, me, oui’ erop (€3,95). Deze vond ik gewoon heel schattig.

Tot slot staat er ook een poster van een ‘Dandelion’ (13×18) ofwel paardebloem. Deze kostte ook €3,95. De kleine zwarte lijstjes die je trouwens ziet komen niet van Desenio. Deze had ik toevallig nog liggen!

Posters in de slaapkamer

Ook in de slaapkamer hebben we een lijstenhouder opgehangen. Dit maal in het wit, omdat ik de slaapkamer zo rustig mogelijk wil houden. Wel wederom met zwarte lijsten erop.

De posters die ik voor de slaapkamer heb uitgezocht, vond ik heel erg toepasselijk. Allereerst zie je namelijk de ‘Moon phase’ van 30×40 (€10,95). Ook weer met een lijst van 30×40 cm (€13,28). Deze vind ik echt prachtig en eventjes twijfelde ik om deze in de woonkamer op te hangen. Maar ik vind hem toepasselijker in de slaapkamer. Daarnaast vind je eentje die zeker in de slaapkamer thuishoort, namelijk ‘Good night’ (21×30). Naast het woord staat er een gesloten oog op. De poster kost €6,95 en de lijst €9,17.

Daarnaast heb ik ook nog een mini poster (13×18) van een marble &-teken ingelijst en op de slaapkamer gezet. Deze print kost €3,95.

Posters in mijn kantoor/beautykamer

Tot slot een kleine poster die ik wil moest hebben voor in mijn kantoortje/beautykamer. Er staat namelijk een parfumflesje op (€3,95). Het is een kleine (13×18), maar hij staat super leuk bij mijn dienblad met parfum!

Kortingscode Desenio

Wauw, wat maken posters met een mooie lijst eromheen je huis een stuk meer af. Mocht jij nou ook nog op zoek zijn naar Scandinavische posters? Dan heb ik een leuke kortingscode voor jou. Hij is maar kort geldig (tot 27 april 2017) maar geeft maar liefst 25% korting. Gebruik de kortingscode GLAMBEAUTY25 bij het afrekenen. De kortingscode is alleen geldig op posters, niet op handpicked posters en lijsten.

Wat vind jij van mijn nieuwe posters?

Deze producten heb ik ontvangen ter review, lees mijn disclaimer hier.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

7 reacties

  1. Leuk gedaan! Waar heb je die plankjes vandaan? Wij zoeken al een tijdje van die mooie plankjes, maar de nieuwe van de Ikea zijn heel diep. Deze lijken ondieper (of het is alleen maar gezichtsbedrog)

    • Danique Reageer

      Deze zijn inderdaad niet zo diep! Ze zijn van Jysk (alleen online verkrijgbaar).

  2. Pingback: Mijn nieuwe Desenio posters - Glambeauty

Plaats een reactie