Zoals jullie misschien wel weten ben ik echt gek op plannen. Ik maak iedere dag to do-lists, vink af wat ik gedaan heb en schrijf eigenlijk alles op wat ik moet onthouden. Hoe handig is het als al deze dingen in één gebundeld kunnen worden? Met De Organizing Agenda 2018 van Zamarra Kok kan dat!

De Organizing Agenda 2018 is gericht op zowel privé-afspraken als werkgerelateerde afspraken. Een week zie je in één handige oogopslag, vanwege de horizontale weekindeling. Naast een standaard agenda is deze agenda nog zoveel meer!

Handige checklists

Wat ik super handig vind, is dat hier een paar standaard checklists instaan. Deze kun je dus gewoon afvinken of er even bij pakken als geheugensteuntje. Zo heb je bijvoorbeeld de vakantieplanner en een geheugensteuntje voor wachtwoorden. Maar ook kun je in deze agenda een bucketlist bijhouden.

Naast checklists vind je ook bij iedere maand een budgetplanner. Heel handig als je op de centen wilt letten want hierin kun je werkelijk alles bijhouden. Het is overzichtelijk en je kunt ook doelen voor jezelf opstellen!

Weekindeling

Naast standaardafspraken kun je in de weekindeling nog veel meer invullen! Zo kun je hier ook uren, onkosten en kilometers noteren. Super handig als je dit per dag moet bijhouden voor je werk (of als je ZZP’er bent!). Onderaan de pagina kun je ook nog boodschappen, een weekmenu en notities kwijt.

Leuke extra’s

Naast pagina’s die je zelf kunt invullen, zijn er ook nog een aantal leuke extra’s die de agenda bevat. Zo vind je bijvoorbeeld tips in de agenda, leuke kortingen speciaal voor jou en stickervellen met markeringen. Die vind ik persoonlijk echt top! Zo kun je in één oogopslag zien wanneer je bijvoorbeeld naar de tandarts moet. Ook vind je nog twee insteekhoezen in de agenda waar je zelf papiertjes of stickers in kunt bewaren.

Al met al vind ik De Organizing Agenda 2018 van Zamarra Kok mega handig. Ik kan niet wachten tot 2018 wanneer ik deze agenda kan gaan gebruiken! Daarnaast is hij te koop voor een fijne prijs van € 14,99.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

2 reacties

  1. Oh wauw, super handig! Vooral ook die budgetplanner erin! Mooie prijs ook, ze vragen tegenwoordig soms echt de hoofdprijs voor planners!

  2. Anita Roolvink Reageer

    Super leuke agenda ! Nog wel even een vraagje….het notitieblokje met “things to do” ..waar is deze te koop ? Alvast bedankt !

Plaats een reactie