Vanaf oktober tot en met half november 2011, zal er weer een nieuwe trend edition van Catrice in de winkels liggen. Opwindende patronen, kleurencombinaties en vormen; een interactie van warm oranje, bruin en roodtinten met de opvallende contrasttint diep kobaltblauw. De Limited Edition “Bohemia” van Catrice vertaalt de hippe new bohemian stijl uit de internationale modesteden naar het hier en nu. Zijn jullie al nieuwsgierig?


Er komen verschillende producten uit in deze LE.

Echte bohemian beauties houden van warm terracotta en diep indigo. De ultieme oogmake-uptrend van dit seizoen bevat sensuele etnische nuances! Met inspiratie uit de etnische tradities, de intensieve kleuren en de schitterende effecten zijn de mogelijkheden eindeloos.
Verkrijgbaar in C01 My Home Is My Sand Castle, C02 Yes, You Tan!, C03 Bring me Terra Copper!, C04 Be Indiglow!.

Ik vind dat er hele mooie kleurtjes tussen zitten, vooral Yes, You Tan lijkt me een prachtige bruine kleur. Adviesprijs €2,79 per stuk

Etno elegantie ten top! Deze losse poeder in zwart of blauw breng je gemakkelijk aan met de handige applicator. Afhankelijk van het gewenste effect kun je een fijn lijntje tekenen of de eyelinerpoeder subtiel uitvegen. Perfect te combineren met de warme terracotta tinten van Bohemia oogschaduw.
Verkrijgbaar in C01 Be Indiglow!, C02 Nap In The Shade.

Een product waar ik erg benieuwd naar ben en nog geen ervaring mee heb. Maar het is wel zo’n product, wat óf super is óf een helemaal niks. We zullen zien! Adviesprijs €3,49 per stuk.

Dé nazomerlook – een gebruinde huid, warm als de zon en de zomer op je huid! Deze zachte poeder met 3D paisleydessin benadrukt op subtiele wijze de gezichtscontouren. De formule is puur zomers: licht met een fijne bronzen glans. Voor een perfect resultaat!

Mij lijkt hij prachtig, me wants! Adviesprijs €3,99.

Glanzende lippen – met een natuurlijk accent, warm als de aarde en de zon. Deze lipgloss met subtiele glans die de lippen voller maakt is de perfecte keuze voor de new bohemian stijl! Niet alleen zien de lippen er verrukkelijk uit, ook het de textuur op de lippen is puur genieten. Verkrijgbaar in C01 My Home Is My Sand Castle, C02 Yes, You Tan!, C03 Bring me Terra Copper!, C04 Looking Sunkissed.

Ik ben dol op lipgloss, maar of deze kleurtjes wat voor mij zijn weet ik niet, ik denk dat ik ze in het echt moet zien. Adviesprijs €3,79.

Heldere etno kleuren met metallic effect zijn dé nagellaktrend van het seizoen! De Bohemia look op je nagels behoudt tot wel zeven dagen zijn intense kleuren en glans. Kiezen tussen stijlvol oranje, passievol rood en terracotta bruin of intens blauw is bijna onmogelijk!
Verkrijgbaar in C01 Yes, You Tan, C02 Bring me Terra Copper!, C03 Looking Sunkissed, C04 Be Indiglow!.

Nagellak, ik ben er dol op. Ook hier zie ik weer prachtige kleuren tussen zitten, dus die ga ik denk ik wel scoren! Adviesprijs €2,49.

Ik zelf ben echt heel erg benieuwd hoe de collectie er in het echt uit zal zien. Wat vinden jullie ervan? De trend edition Bohemia van Catrice ligt vanaf oktober tot half november in de winkels. Catrice is verkrijgbaar bij de Kruidvat.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

7 reacties

Plaats een reactie