Goed nieuw voor de nagelfans! Essence komt nu ook met een gelnagelkit. Hiermee moet het gemakkelijk worden om thuis gel nagels aan te brengen. Vanaf september 2013 zijn de producten verkrijgbaar.
 photo Untitled32_zpsa1421106.jpg

Essence belooft het volgende met de producten:

  • Een perfecte high shine gel manicure die gemakkelijk is aan te brengen
  • Eindeloze mogelijkheden: een prachtige french manicure en alle mogelijke kleuren  nagellak
  • Gemakkelijk te verwijderen – de gel kan eenvoudig van de nagels worden getrokken
  • Houdt tot tien dagen lang

Dat soort dingen maken mij natuurlijk razend benieuwd!
 photo Untitled33_zps403db1fd.jpg
Natuurlijk komt er een LED-lamp uit in deze collectie, die ervoor zorgt dat je nagels hard worden. De lamp kost €29,99, dus hij is nog betaalbaar ook.

 photo Untitled34_zpsdb2a943b.jpg
Er komen twee starterkits uit. Eentje voor french manicure en eentje voor nagellak met kleur. De starterskits bevatten het volgende:

  • essence gel nails at home primer
  • essence gel nails at home peel off gel base
  • essence gel nails at home cleanser
  • essence gel nails at home french gel top coat of essence gel nails at home clear gel top coat

De starterskits kosten €9,99 per stuk en bevatten eigenlijk alles wat je nodig hebt om de gel nagels aan te brengen. Leuk feitje is dat je bij de kleurkit alle nagellaken van Essence kan gebruiken!

 photo Untitled35_zps7793d3d7.jpg
De producten zijn ook los verkrijgbaar, dus je hoeft ze niet per se in een kit te kopen. De peel off gel base, moet je makkelijk kunnen verwijderen, hij is namelijk ‘peel off’, dus je zou hem er af moeten kunnen trekken. De peel off gel base kost €2,99. De french top coat en clear top coat kosten ook €2,99 per stuk.

 photo Untitled36_zps665b062c.jpg
Ter voorbereiding gebruik je de Essence gel nails primer voor een optimaal resultaat, deze kost lost €2,59. Om je nagels extra te verzorgen, gebruik je achteraf de super rich hand & nail cream. Deze trekt super snel in en kost €2,59. Om je nagels te reinigen gebruik je de cleanser, deze kost ook €2,59. Vijl je nagels in de vorm met de nagelvijl, te koop voor €1,99.

 

Ik ben echt ontzettend benieuwd naar deze collectie. Als hij in de winkels ligt ga ik hem direct uitproberen. Zijn jullie ook zo benieuwd?
 Untitled2628_zpsbba40ed1.png

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

14 reacties

Plaats een reactie