Deze winter komt Essie met een aantal nieuwe nagellak kleuren uit. De nieuwe essie wintercollectie 2011 staat in het teken van Cocktail Bling! De winter is het seizoen om jezelf te versieren met prachtige kleuren. De collectie is geïnspireerd op kostbare stenen en metalen, denk hierbij aan prachtige robijnen, saffier en smaragden! De collectie bestaat uit 6 feestelijke, lichtreflecterende kleuren die de pracht van de mooiste edelstenen van over heel de wereld samenbrengt.

Wat een prachtige persfoto hierboven, vind je niet?


Ik ga de kleurtjes even behandelen van links naar rechts.

  • Bangle jangle: droom weg op een lavendelkleurige wolk die je diepste verlangen naar grote hoogte brengt.
  • Bobbing for baubles: diep donker exclusief blauw saffier. Moeilijk te krijgen maar zeker heart-stopping.
  • Brooch the subject: discreet, vlot en mooi. Deze creamy chasmere is een hit. Een kleur die een belangrijke hoofdrol speelt in de kledingkast dit seizoen.

  • Cocktail bling: romig, mysterieus en indrukwekkend. Deze pastel blauwe chaledony cabochon is de kleur van het seizoen.
  • School of hard rocks: een rock-hard look is makkelijk te verkrijgen met deze intens groene kleur. Jij zal je zelfverzekerd voelen terwijl anderen je groen van jaloezie aankijken.
  • Size matters: zeldzaam juweel, meer waard dan diamanten. Blazing hot bloody red laat je bloed sneller stromen en hart sneller kloppen. Red carpet diem!
Ik ben echt heel erg benieuwd naar de kleurtjes. Vooral naar Bangle jangle, Brooch the subject en School of hard rocks. En jij? Welke zou jij op doen tijdens kerst?
Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

8 reacties

Plaats een reactie