Speciaal voor de feestdagen heeft gosh een aantal nieuwe producten geintroduceerd. De kleuren grijs, patrol, zwart, donkerblauw en rood komen in deze collectie voor. Vandaag laat ik jullie zien welke producten er komen.

Intense lip colour

GOSH Intense Lip Colour is een fantastisch nieuw lipproduct. Het is een unieke combinatie van
lippenstift en lipgloss. Het lijkt op een lippenstift omdat het je lippen dankzij de hoge concentratie van kleurpig menten een intense, langhoudende kleur geeft, en tegelijkertijd voelt het aan als een vochtinbrengende, voedende lipgloss. Probeer het en je wilt nooit meer iets anders! Probeer twee van onze nieuwe kleuren: Pink Beige 301 & Red 306.

Ik zelf heb de rode ontvangen, dus daar kunnen jullie nog een review en swatches over verwachten! Ik moet zeggen dat ik erg benieuwd was naar dit product en moet ook zeggen dat ik er erg tevreden over ben.
Verkoopprijs: €8,49

Quattro Eye Shadow

Met GOSH Quattro Eye Shadow kun je heel veel verschillende looks en styles creëren. Quattro Eye Shadow is gemaakt met behulp van een nieuwe technologie waardoor een buitengewoon intense kleurbasis met een subtiel micropareleffect ontstaat. Nr. 24 Platinum bestaat uit vier matchende oogschaduws die perfect passen bij de trend van deze winter.

Dit lijken mij hele nude kleurtjes die je gewoon overdag kunt gebruiken!
Verkoopprijs: €9,99

Velvet touch eye liner

GOSH Velvet Touch Eye Liner beschikt over een fantastische kleurpigmentatie. De eyeliner is zacht en soepel aan te brengen en kan meteen na applicatie eenvoudig worden vervaagd met een kwastje of applicator.

Verkrijgbaar in 2 trendy kleuren: Sky High 0011 & Classic Grey 0016.

Naar deze ben ik ook weer erg benieuwd, ik heb nog nooit een velvet touch eye liner van gosh uitgeprobeerd. Ik heb er een van de twee ontvangen, namelijk classic grey en die ga ik lekker voor jullie uittesten, ben benieuwd of hij fijn is!
Verkoopprijs: €6,99

Nail Lacquer

GOSH Nail Lacquer heeft een dunne textuur voor een eenvoudige applicatie. De nagellak droogt snel en geeft eengeweldige dekking. We hebben een fantastische kleur voor de New Years look gekozen: Blue Monday 547.

Voor de New years look hebben ze dit blauwe lakje gekozen, ik zelf heb al een paar lakjes van gosh en vind ze erg fijn smeren. Ook deze heb ik ontvangen en er zullen dus nog swatches van komen!
Verkoopprijs: €6,99

Ik vind het een leuke collectie en ben erg benieuwd naar de producten zelf! De gosh new years look 2010 is te koop bij de kruidvat.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

6 reacties

  1. Die nagellak heb ik gister gekregen, die is echt heel mooi! En de lip colour lijkt mij ook heel mooi!

    x

Plaats een reactie