Pupa komt dit voorjaar weer met een splinternieuwe collectie met heerlijke producten daarin! De Very Vintage collectie brengt de jaren ’50 terug. Deze collectie is geïnspireerd op stijliconen zoals Grace Kelly, Audrey Hepburn en Jackie Kennedy en bevat unieke en onweerstaanbare producten met een moderne twist die de vrouwelijkheid direct versterkt en benadrukt. De ogen zien er geraffineerd en verleidelijk uit, de lippen zachter en voller en de nagels ultravrouwelijk en sensueel.In deze collectie komen 3 verschillende Very Vintage Luminys Satin & Shine Silky and Pearly baked eyeshadow duo’s uit.

Een technologische geavanceerde formule met een tweevoudig effect: de zijdezachte oogschaduw geeft een elegant en geraffineerd resultaat terwijl de rijke textuur met delicate parels de look doet oplichten. Kan zowel met een droge als natte applicator opgebracht worden.

Dit lijken me echt hele mooie oogschaduws. Baked eyeshadows staan bekend om het afgeven van heel veel pigment. Ze komen in 3 verschillende kleuren, namelijk 01 Grace pink/silver, 02 Icon brown/pink en 03 Glamour apricot/gold.
De oogschaduws gaan €17,50 per stuk kosten.


Ook komt er een eyeliner uit, namelijk de Very vintage glossy eyeliner Extrablack.

Extra zwarte vloeibare eyeliner met een longlasting glossy finish. De formule op waterbasis is makkelijk aan te brengen door de “Magic Tip” applicator. Oogheelkundig getest en geschikt voor de gevoelige ogen en contactlensdragers.

Dit lijkt me een erg fijne eyeliner, het is goed dat ze rekening hebben gehouden met mensen die gevoelige ogen hebben of contactlensen dragen.
De eyeliner kost €15,75.


Er komen ook 3 lipsticks uit in deze collectie. De Very vintage sheer lipstick brilliant gloss effect lipstick.

Semi-transparante lipstick met een zacht glossy effect. Lichte, vlekkeloze en comfortabele textuur. Bevat Micro Mirroring Complex, voor een long-lasting extra glanzend effect.

Ook dit lijken me weer heerlijke lipsticks! Ze komen in 3 verschillende kleuren; 01 Cosmopolitan Fuchsia, 02 Nude rose en 03 Coral dream.
De lipsticks gaan €17,95 per stuk kosten.


Dan zitten er ook nog 2 verschillende blushes in deze collectie. De Very vintage blush trio maxi silk effect illuminating blush trio.

Glanzende textuur in een limited edition waarbij drie kleuren gecombineerd worden. Twee matte kleuren en één glanzende kleur die perfect gecombineerd kunnen worden. Ideaal om het gelaat te vormen en gelaatstrekken te verfijnen. Voor een helder en natuurlijk resultaat.

Ik ben vooral erg benieuwd naar deze blushes, ze lijken me prachtig. Er zijn 2 kleuren; 01 Celebrity peach en 02 Very vintage rose.
De blushes gaan €22,00 per stuk kosten.


Ten slotte komen er nog 3 nieuwe nagellakjes uit. De Very vintage lasting color glossy nailpolish.

Drie nieuwe kleuren die het gevoel van de collectie perfect weergeven. Ontworpen om de manicure te versterken met een VERY VINTAGE touch!

Het zijn mooie roze kleurtjes, die uit komen. De kleuren zijn; 208 Pink kiss, 307 Tiffany fuchsia en 505 Divine red.
De verkoopprijs van deze nagellakjes is €5,99 per stuk.De collectie is beschikbaar vanaf eind januari 2011. Wat vinden jullie van de nieuwe collectie, wat zouden jullie graag willen hebben?

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

6 reacties

Plaats een reactie