Dagelijks ontvang ik meerdere persberichten in mijn inbox. Vaak zitten er dingen bij die niet heel erg goed bij het publiek van mijn site passen, maar heel vaak zitten er ook hele leuke nieuwtjes tussen. Kijk mee wat jullie binnenkort op beautygebied kunnen verwachten!
 photo Untitled2193_zps618c4fdd.png

1. Essence voegt een nieuwe geur aan hun assortiment toe! Essence like a jump in the pool bruist van energie en brengt de fun factor naar een compleet nieuw niveau – een duik in een diepblauw zwembad! Koel, verfrissend en opwekkend. De nieuwe geur is vanaf half april verkrijgbaar.

2. Headline Colors inspireert haar nagellak op de kleuren van de catwalk en de allerlaatste fashion trends. Headline Colors is gecreëerd in samenwerking met fashion insiders en trendwatchers. Per seizoen is er telkens weer een nieuwe lijn met 5 fashion kleuren. Elke limited-edition nagellak is beperkt verkrijgbaar, want als het nieuwe seizoen eraan komt, zijn de oude kleuren ook echt weg. De Headline Colors kosten €12,80 per stuk.

3. Bourjois bestaat 150 jaar! Om dat te vieren brengt het merk een exclusieve collectie van 15 nieuwe tinten nagellak uit. De kleuren zijn gebaseerd op trends van het seizoen én op de geschiedenis van Bourjois.

4. PUPA komt weer met een heerlijke zomercollectie. City Safari is metallic schittering gemixt met heldere kleuren voor een look die de atmosfeer van een safari met een stadse ondertoon oproept. De collectie bevat cream eyeshadow, automatic liner, kajal oogpotlood, glossy lips en uiteraard nagellak. De collectie is vanaf april verkrijgbaar.

5. Clinique presenteert High Impact Waterproof Mascara, voor volle, lange en nu ook langhoudende wimpers. Dit is een waterproof versie van de bekende High Impact Mascara. Voor de vrouwen die de hele dag mooi willen blijven. Vanaf nu verkrijgbaar voor €21,80.
 Untitled2628_zpsbba40ed1.png

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

13 reacties

  1. Over die geurtjes van essence ben ik toch altijd wel vrij sceptisch.. Ik heb geen idee wat ik er van moet vinden, haha!

  2. De kleuren zijn wel te pastel-achtig voor mij, maar zijn wel te doen

Plaats een reactie