In de beautywereld komen er wel bijna iedere dag nieuwe producten op de markt. In mijn inbox ontvang ik regelmatig berichten over ontzettend leuke collecties die worden gelanceerd of nieuwe producten die uitkomen. In What’s New maak ik een kleine selectie voor jullie met wat nieuwe beautyproducten of andere gerelateerde nieuwtjes die erg leuk zijn.

LOOkX pop-up store
LOOkX opent van 1 tot en met 5 september 2013 een pop-up store aan de Haar-lemmerdijk in Amsterdam. Vijf dagen lang opent het merk een fysieke winkel waarin consumenten en gebruikers van LOOkX kennis kunnen maken met het merk en haar nieuwe producten. Je kan leuke workshops volgen, producten testen, gratis huid- en make-upadvies krijgen en gebruik maken van speciale pop-up store aanbiedingen. Voor meer informatie over de workshops en de pop-up store kun je terecht op de website van LOOkX.


Make-up Studio Bohemian Rebel
Make-up Studio komt ook met een mooie nieuwe collectie, geïnspireerd door de trends van de internationale catwalk. De mode voor komend seizoen is vrouwelijk, chic en rijk. Net als in de zomer zien we dit najaar veel kleur: oranje, roze, verschillende groen- en blauwtinten waaronder elektrisch blauw, honingen karamelkleuren. Verder spelen goud en zilver een belangrijke rol. Barok en rococo stijlen doen wederom hun intrede. In de Bohemian Rebel look ligt de nadruk op de lippen. Daarom is de oogmake-up ingetogen. De basis wordt gevormd door de nieuwe Eyeshadow Lumière Duo (Bronzing Champaign).

De donkergekleurde lippen doen denken aan de jaren ’80, maar zijn in een nieuw jasje gestoken. Met de zwarte lipliner zijn de buitenste mondhoeken aangezet en aansluitend vervaagd. De lijn is bewust niet doorgetrokken naar het midden. Op deze manier ontstaat er een spannend kleureffect nadat de rode lipstick is aangebracht. De dieprode Lipstick nr. 19 kan ook solo worden gebruikt voor opvallende lippen.

Met behulp van een blusher in een warme toon is een schaduw gecreëerd op het jukbeen. De diepte die hierdoor ontstaat, maakt de look extra krachtig. Dankzij de Highlighter Mousse nr. 1 op de neusbrug en het voorhoofd vangt het gezicht licht op precies de juiste plaatsen.

Om het helemaal af te maken kun je nog de frisse paarse nagellak in de kleur M61 aanbrengen.

Mocht deze collectie nou niet in jou buurt te koop zijn, dan kun je gelukkig ook terecht bij The Make Up Spot!


Oriflame Very Me Mirror Gloss
Oriflame komt met deze super schattige lipglosses. Deze vrolijke lipglosses in handige, hygiënische tastubes voorzien de lippen van een intense kleur, rijke verzorging en bovenal: een niet te missen uitzonderlijke spiegelglans. De nieuwe Oriflame ‘Very Me’ Mirror Glosses hebben een rijk verzorgende samenstelling op basis van natuurlijke wassen en vitamine E en laten de lippen goed gehydrateerd aanvoelen. De glosses zijn verkrijgbaar in de vijf hoogglans nuances ‘Pink Blush, ‘Clover Haze’, ‘Soft Coral’, ‘Cerise’ en ‘Hot Red’, met stuk voor stuk verrukkelijk fruitige smaaksensaties. De lipglosses kosten €8,00 per stuk.


M2Lashes
Het cosmetica merk M2Beauté heeft een vernieuwend eyelash groei serum ontwikkeld, waarmee eigen wimpers groeien en voller worden. Wie van zichzelf geen volle lange wimpers heeft, kan nu haar wimpers veilig laten groeien. M2lashes is, volgens het merk zelf, een serum voor een zichtbare verbetering van de wimpers in lengte, volheid en dikte. M2Lashes is een serum dat binnen 6 tot 8 weken de wimpers optimale verzorging biedt en tevens de groei bevorderd. Het meest actieve bestanddeel is MDN (Methylamido Dihydro Noralfaprostal), een prostaglandine, zoals die wordt gebruikt in de oogheelkunde tegen glaucoom. Tijdens bestrijding van glaucoom, met dit bestanddeel, ontdekte men bij toeval een significante toename van de haargroei van de wimpers. Dit ingrediënt stimuleert nieuwe wimpergroei vanaf de wortel. Tegelijkertijd zorgt het ervoor dat de reeds bestaande wimpers langer en voller worden. Met het kwastje moet je het serum zo dicht mogelijk bij de haaraanzet aanbrengen. Dit doe je eenmaal per dag, ’s avonds na het verwijderen van je make-up. Het serum trekt dan ’s nachts goed in, zodat je de volgende dag gewoon make-up kan dragen. M2Lashes eyelash activating serum is te koop bij de betere parfumerie zaken en online via www.m2beaute.de. Helaas zit er wel een grof prijskaartje aan. Voor een serum waarmee je minimaal 4 maanden doet, betaal je maar liefst €120,-.

 

Naar welk product zijn jullie het meest benieuwd?
 Untitled2628_zpsbba40ed1.png

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

8 reacties

Plaats een reactie