In de beautywereld komen er wel bijna iedere dag nieuwe producten op de markt. In mijn inbox ontvang ik regelmatig berichten over ontzettend leuke collecties die worden gelanceerd of nieuwe producten die uitkomen. In What’s New maak ik een kleine selectie voor jullie met wat nieuwe beautyproducten of andere gerelateerde nieuwtjes die erg leuk zijn.
OPI Pink of Hearts
OPI Amerika heeft al een aantal jaren op rij speciale limited edition nagellakken ontwikkeld, waarbij ze een gedeelte van de opbrengst van elk verkocht flesje doneren aan de Amerikaanse Breast Cancer stichting. Dit jaar zal de speciale Pink of Hearts set ook verkrijgbaar zijn in Nederland. De set bestaat uit de kleuren Pinking Of You en More Than A Glimmer en een setje nail art decals, geheel in Pink Ribbon stijl. De set is zeer beperkt verkrijgbaar, dus weer er snel bij. Hij kost €23,95.


Clinique Superprimer Face Primers
Clinique introduceert de Superprimers, een lijn van vederlichte primers die de huid transformeren in een perfecte gladde basis voor de foundation. De primers zijn verkrijgbaar in drie formules. De Universal Face Primer is een kleurloze Superprimer die de huid onmiddellijk egaliseert en optimaal voorbereidt. De Colour Correct Dullness is een rozekleurige primer, die ervoor zorgt dat een doffe teint weer straalt. Ten slotte is er ook nog de Colour Corrects Discolourations primer. Een perzikkleurige primer die donkere vlekken, acnelittekens en hyperpigmentatie helpt te corrigeren en zo een heldere en gelijkmatige basis creëert. De primers zijn vanaf eind september verkrijgbaar en kosten €26,55 per stuk.

Medik8 Hydr8 Night
De Medik8 Hydr8 Night is een rijke, snel absorberende, herstellende nachtcrème, die zorgt voor de ultieme hydratatie voor een vermoeide of gestreste huid. Hydr8 Night zit vol met superieure anti aging ingrediënten zoals Beta Glucan om de huid textuur te vernieuwen en unieke botanische anti-oxidanten zoals de Passiebloem en Valeriaan. Deze helpen de tekenen van huidveroudering terug te dringen en te herstellen zodat de huid weer gezond de dag in kan gaan. Het product is geschikt voor de normale en droge huid en kost €49,95.

Naar welk product zijn jullie het meest benieuwd?
 Untitled2628_zpsbba40ed1.png

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

11 reacties

Plaats een reactie