Titel: Mean girls 2
Regisseur: Melanie Mayron
Cast: Meaghan Martin, Jennifer Stone & Maiara Walsh

Duur: 93 minuten
Jaar: 2011

 

Het is weer één en al onechtheid in het langverwachte vervolg op de megahit Mean Girls, en ze zijn nu trendier, grappiger en meedogenlozer dan ooit! De zelfverzekerde ouderejaars Jo (Meaghan Martin)begint het nieuwe schooljaar met het overtreden van haar eigen gouden regel: zorg dat je niet bij meidentoestanden betrokken raakt. Maar als ze ziet dat de timide Abby(Jennifer Stone) wordt belaagd door de populaire schoonheid Mandi (Maiara Walsh) en haar gevolg, kiest ze partij in een zowel wrede als komische meidenstrijd die de hele school op zijn kop zet.
Bron: www.bol.com

 

Mening:
Ik vond de film erg leuk, natuurlijk lijkt hij erg op deel 1. Zo zit er precies dezelfde verhaallijn in, hoofdpersoon verhuist, komt op een nieuwe school, maakt vrienden met mensen die niet populair zijn, komt in aanraking met ‘the plastics’, verandert zelf in een ‘plastic’, krijgt ruzie met vrienden, maakt het weer goed, wordt geschorst, geeft een feest, en op het einde is alles goed. Dit komt zowel in het mean girls 1 als in mean girls 2 voor. Maar daardoor vond ik de film niet minder leuk. Het is gewoon echt een meidenfilm, die gewoon leuk is om naar te kijken, met een stel vriendinnen of alleen. De humor vond ik wel leuk in de film, maar die was in de eerste film beter. Het was opzich wel goed geacteerd. Deze film is totaal geen gevolg op de vorige film, het is een heel apart verhaal met andere mensen. Gewoon een leuke film om ’s avonds op de bank te kijken, als je verder niks te doen hebt.

 

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

12 reacties

 1. Ik had deze laatst ook gezien, maar eerlijk gezegd vond ik hem helemaal niet zo goed en al helemaal niet in vergelijking met de eerste film ;).
  Ook wel heel erg veel van die disney-sterretjes.
  maarja, ieder z’n mening verschilt natuurlijk :).

 2. Ik heb ‘m ook gezien en vond ‘m echt ontzettend slecht in vergelijking met Mean Girls 1. Irritante actrices en echt een slechte rip-off van het eerste deel.. 🙁

 3. jammer dat het eigenlijk precies hetzelfde is alleen met andere acteurs >.< had wel een echt vervolg verwacht

 4. Ik vind hem wel leuk, maar inderdaad, een ‘vervolg’ kan ik het niet noemen. Sowieso hou ik daar meestal niet van. Hetzelfde met Shrek e.d. het is zo uitgemolken, kan daar niet zo goed tegen. 😛

 5. Ik had inderdaad denk ik ook liever een vervolg gezien, maar ik wil hem als nog wel een keer zien!

 6. DEZE FILM IS THE BEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  i like him so match!ik vond hem echt te goe ik heb eerst de 2 gezien en dan de 1 en ik vind duidelijk de twee het beste!!!!!
  dus jullie (de regisseur en acteus enzo……) dikke proficiat!!
  ma ja menigen verschille en dit is de mijne!!
  I LOVE THiS MOVIE!!!!!ik heb hem twee keer gezien vandaag en ik vind het nog steeds kei goe 😛 😛 😛 😛

 7. Ik vond het hele leuke films en de eerste toch wel het leukst. Maar toch was het leuker geweest een vervolg te maken van de eerste film.
  xo

Plaats een reactie