Ik vind de boeken van Anita Verkerk altijd heerlijke nederlandse chicklits. Toen ik hoorde dat er een nieuw boek geboren was, kon ik niet wachten om hem te lezen.

Omschrijving:
Robien, Britt en Michelle staan elke dag in oersaaie grijze mantelpakjes-met-vlinderstrikje voor de klas, want dat is nou eenmaal de verplichte docentenkleding op het ultra-sjieke Santorini Gymnasium in Utrecht. Daarom gaan ze in hun vrije tijd altijd lekker voor rafeljeans en modderlaarzen… Maar als ze dertig worden, beseffen de meiden opeens dat knappe spetters niks hebben met muisgrijs en ook niet met modderlaarzen. Het roer moet radicaal om, anders blijven ze eeuwig single! Dus plannen de meiden een weekje Schotland om een nieuwe strategie uit te denken. Maar dan mist Robien de trein en daar staat ze dan. Helemaal in haar eentje in het verlaten Rannoch Moor…
(bron: www.chicklit.nl)

Lees verder voor mijn mening!

Mening:
Zoals ik vertelde vind ik de boeken van Anita Verkerk altijd erg leuk. Zo ook bij dit boek, het is weer een typische chicklit die je binnen een paar dagen uit hebt. Hij leest lekker door en je gaat helemaal mee in het avontuur van Robien. Het zal je maar overkomen dat je de trein mist en helemaal in je eentje verlaten in een schots plaatsje bent. Zo komt Robien in een avontuur terecht waar liefde, kastelen en spoken in betrokken zijn. Ik vond op sommige stukken het verhaal een beetje voorspelbaar en op het einde was het nogal abrupt afgelopen. Maar al met al was dit een heerlijk boek waar ik mezelf in kon vinden en lekker mee kon leven. Weer een geslaagde chicklit van Anita verkerk!

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

4 reacties

  1. Haha Anita Verkerk, het klinkt ook zo lekker Nederlands 😛 Lijkt me een leuk boek, ik ga ‘m op mijn bieb-favorieten lijstje zetten 😀
    x Martine

Plaats een reactie