Dit boek kreeg ik voor mijn verjaardag, ik was er erg benieuwd naar omdat hij door tv-ster Lauren Conrad was geschreven. Het is een verhaal met, denk ik, betrekking op haar eigen leven. Alleen de kaft trok me al, dus moest ik dit verhaal lezen!

Omschrijving:
In Los Angeles draait het leven om zien en gezien worden. De stad heeft alles: een bruisend nachtleven, hippe designerwinkels, mooie mannen… Jane Roberts en haar beste vriendin Scarlett, nog geen twee weken geleden verhuisd naar L.A., kunnen hun geluk niet op wanneer een tv-producer hen vraagt voor zijn nieuwe realityshow, L.A. Candy. Ja, natuurlijk doen ze mee! Een nieuw chic appartement, gratis designerkleding, toegang tot exclusieve clubs en restaurants die ertoe doen… Wie wil dat niet?
Zodra de show van start gaat, gaat alles razendsnel. Ze worden beroemd en ineens is iedereen in hen geïnteresseerd: oude vrienden, vage kennissen en knappe onbekenden. Het duurt echter niet lang voordat Jane zich realiseert dat in L.A. niets is wat het lijkt.
(bron: www.chicklit.nl)

Lees verder voor mijn mening!

Mening:
Wat een leuk boek is dit! Vanaf de eerste bladzijde zat ik helemaal in het verhaal en las het lekker door. Het gaat over Jane en Scarlett die naar LA verhuizen. Op een geven moment worden ze benaderd in een club of ze mee willen doen aan een reality show. Vanaf dat moment legde ik natuurlijk meteen de link met The Hills. Het is leuk om te lezen wat er nou precies gebeurd als er zo’n serie wordt gemaakt. Zo wordt er verteld dat het af en toe verdraaid wordt en dat het soms zelfs overnieuw moet. Natuurlijk komt er ook liefde in dit boek voor, wat voor Jane niet helemaal goed afloopt op het einde. Het einde is zo spannend dat je het verschrikkelijk vindt als het boek uit is! Ik weet zeker dat ik het vervolg (Sweet little lies) snel ga lezen! Ik vind het een heerlijk verhaal, voor fans van The Hills maar ook gewoon voor meiden die van chicklits houden! Aanrader dus!

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

10 reacties

  1. Ik kwam echt totaal niet door het begin heen. Daarna ben ik ook gestopt maar door jouw enthousiasme denk ik dat ik het boek nog eens uit de kast trek ^^

    • Danique Reageer

      Ik vond het begin ook een beetje langdradig! Maar daarna lees je er echt super doorheen! Leuke naam trouwens, haha.

Plaats een reactie