Er is een nieuwe categorie geboren op glambeauty! Namelijk Chicklits, telkens als ik een boek heb uitgelezen, geef ik je hier mijn mening over. In de vakantie lees ik altijd erg veel, en ik vind het ook erg leuk om te lezen, vooral chicklits. Ik hoop dat jullie de nieuwe categorie leuk vinden! Vandaag ga ik jullie iets vertellen over het boek Prinses in de polder van Astrid Harrewijn.

Omschrijving:
Sara Janszen is een wereldverbeteraar: ze reist de hele wereld over voor ontwikkelingsprojecten. Als ze voor een korte tussenstop in Nederland is, blijkt het thuis een grote chaos: het huwelijk van haar ouders staat op springen en Sara’s jongere zus, die topmodel in Parijs is, zit in de problemen. Sara brengt haar vader – die nog geen ei kan bakken – in een pension onder en vertrekt halsoverkop naar Parijs. Daar komt ze bij toeval een man tegen die verdacht veel lijkt op Sander, de leuke journalist met wie ze in het vliegtuig naar huis in gesprek raakte. Zijn hij en deze playboy werkelijk dezelfde persoon?
(bron: www.chicklit.nl)

Lees snel verder voor mijn mening!

Mening:
Ik vond dit boek erg leuk, het is een boek wat je erg snel uit hebt omdat het lekker door leest. Ik vond het verhaal heel origineel en erg leuk verzonnen. Dit is echt een boek voor op vakantie of om lekker mee weg te kruipen op de bank. Ik vond het boek niet zo voorspelbaar en soms erg verrassend. Het boek blijft ook lekker aan de gang gaan zonder dat het echt saai wordt. Ik had nog niks gelezen van deze schrijfster dus het was allemaal nieuw voor me, maar ik vind haar schrijfstijl zeker leuk en ik weet zeker dat ik nog meer boeken van haar ga lezen! Het speelt zich af op leuke plekken, zo ben je in Bergen aan zee en zo ben je weer in Parijs. Sara heeft een erg rommelige familie en zorgt dan ook voor iedereen. Ik vond dit boek zeker een aanrader, en erg leuk!

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

Plaats een reactie