Vandaag ga ik jullie iets vertellen over het boek privé. Dit is het eerste deel van een serie boeken.

Omschrijving:
De vijftienjarige Reed Brennan krijgt een beurs voor de Easton Academy – haar gouden ticket om weg te komen van haar doodgewone buitenwijk-leventje. Maar wanneer ze arriveert op de schitterende, met traditie overgoten campus van Easton, blijkt iedereen een beetje mondainer, een beetje mooier en veel rijker te zijn dan ze ooit voor mogelijk had gehouden. Reed realiseert zich dat ze dan wel aangenomen mag zijn op Easton, maar dat ze daar niet automatisch geaccepteerd wordt.
Dan ontmoet ze de Billings Girls – de allermooiste, intelligentste en meest zelfverzekerde meisjes op de campus. Zij hebben alle touwtjes in handen in een wereld waar macht vergankelijk is, maar toch alles betekent. Reed belooft zichzelf plechtig om alles te doen wat maar nodig is om in hun kring opgenomen te worden. Al snel ontdekt ze dat er achter de geheime feestjes en bergen hooghartigheid, opgehangen in hun propvolle kasten met designkleding, echte meiden schuilgaan, die er alles aan zullen doen om hun geheimen privé te houden.
Reeds vriendje Thomas blijkt ook een geheim te hebben: hij dealt drugs en is verslaafd aan alcohol. Als Reed hem hiermee confronteert, belooft hij beterschap. Maar dan komt Thomas opeens niet meer op school opdagen…
(bron: www.chicklit.nl)Lees snel verder voor mijn mening!

Mening:

Ooh wat is dit boek leuk! Al vanaf het begin zit je helemaal in het verhaal. Je leest er lekker doorheen en bent geen moment verveelt. Dit boek speelt zich af op zo’n soort van ‘kostschool’, wat ik altijd geweldig vindt. Dit verhaal kun je een beetje vergelijken met de it girl, dus als je van dat soort verhalen houdt moet je dit boek en de erop volgende zeker eens lezen! Het is wel een heel ander verhaal als de it girl, dus super! Er worden makkelijke woorden gebruikt, en het is ook niet voorspelbaar. Ik zelf vind dit echt een dikke aanrader en een geweldig boek, ik heb het volgende deel ‘verboden terrein’ alvast gereserveerd bij de bieb, dus kan niet wachten tot ik daaraan kan beginnen!

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

6 reacties

  1. Ah leuk, ik zou weer eens moeten gaan lezen! Maar ik heb er weinig tijd voor.. Trouwens, ik heb je onlangs getagd voor de 4 things tag! 😉

  2. Ik heb er een klein boekje van (met dunnere blaadjes en kleinere letters) maar ik kan hem niet meer vinden… Jammer want hij lijkt me wel heel leuk!

  3. Ooh ik heb beide delen ook gelezen een paar jaar geleden en ik kan me nog wel herinneren dat ze echt geweldig zijn!

  4. Ik heb dit deel pas gekocht; Hij was 5 euro en daarvoor kon ik ‘m niet laten liggen. Jou review vind ik super leuk, maar ik heb helaas nog geen tijd gehad om ‘m te lezen. Moet nog 2 boeken maar dan ga ik zekers weten aan beginnen!
    x Martine

Plaats een reactie