Misschien hebben jullie het al gemerkt, maar ik ben dol op lezen. Ik heb dan ook een hele boekenlijst met boeken die ik ooit nog eens wil lezen. Ik heb een paar boeken, die me op dit moment het leukste lijken, voor jullie op een rijtje gezet, met een korte beschrijving van ieder boek.

01. Nieuwe maan – Stephenie Meyer.
Voor Bella Swan is slechts één ding belangrijker dan het leven zelf: Edward Cullen. Maar verliefd zijn op een vampier is nog veel gevaarlijker dan ze ooit had kunnen denken. Edward heeft Bella al eens gered uit de klauwen van een slechte vampier, maar nu hun gewaagde relatie alles wat hen lief is bedreigt, komen ze pas echt in de problemen….

02. Bezwering – Kelley Armstrong.
Het enige wat Chloe Saunders wil is een normaal leven met haar vrienden. De spoken die ze opeens overal ziet, gooien echter roet in het eten. Wanneer ze op school een paniekaanval krijgt, belandt ze in een instituut voor kinderen met gedragsproblemen, Lyle House. De diagnose is schizofrenie. Volkomen overweldigd gaat Chloe akkoord met behandeling.
In eerste instantie lijkt er niets vreemds te zijn aan Lyle House, maar als ze de andere inwoners wat beter leert kennen – de charmante Simon en zijn duistere, zwijgzame broer Derek, de verwende Tori, en Rae, die ‘iets heeft met vuur’ – slaat bij Chloe de twijfel toe. Geen van hen heeft doorsnee gedragsproblemen. En algauw blijkt Lyle House zeker geen doorsnee instituut…

03. Perfect chemistry – Simone Elkeles.
Brittany is blond, rijk en populair. Alejandro (Alex) is donker, arm en lid van een gang: De Latino Bloods. Op de eerste schooldag hebben deze twee meteen knallende ruzie. Maar dan worden ze bij elkaar ingedeeld voor een scheikundeproject. En lijken ze elkaar, ondanks hun vooroordelen, steeds leuker te vinden… Want is Brittany’s leventje wel zo perfect als het lijkt? En is Alex wel zo wild als hij zich voordoet?

04. Pretty little liars 5 – Sara Shepard.
De geheimen worden duisterder, de schandalen sappiger… De vier vriendinnen Hanna, Spencer, Aria en Emily zijn terug! Hun geheimzinnige stalker is ontmaskerd en niets staat hun verder nog in de weg. Of…? De dames hebben de neiging door te slaan en doen rare dingen. Met dodelijke gevolgen. Leren ze het dan nooit?

05. Onkwetsbaar – Kate Brian.
Intriges, chantage en moord tegen de fascinerende wereld van een privéschool, gecombineerd met een vleugje romantiek. Slagen de Billings Girls erin onkwetsbaar te blijven? Reeds vriendje Thomas is dood. Niemand weet hoe het gebeurd is en iedereen zit achter de waarheid aan. Of toch niet?

06. Bemind – Tilly Bagshawe.
Steenrijk, mooi en slim: Siena McMahon lijkt voor het geluk geboren. Maar als jongste telg uit een befaamd Hollywood-geslacht, weet ze als geen ander dat schijn bedriegt. Haar familie wordt niet bijeengehouden door liefde, maar door berekening, hebzucht en blinde ambitie.
De komst van intrigante Caroline Berkeley legt de ontwrichte familiebanden uiteindelijk pijnlijk bloot. Midden in een hevige familiecrisis wordt Siena, die niets liever wil dan op eigen kracht een Hollywoodster worden, naar een Engelse kostschool gestuurd. Zo ver van huis lijkt het voorgoed onmogelijk om haar grootste wens te realiseren. Afwijzingen en zelfs verraad maken haar echter vastbeslotener dan ooit: ze moet en zal haar droom waar maken. Maar tot welke prijs? Wie kan ze nog vertrouwen? Zal het Siena ondanks alle tegenwerking lukken haar eigen weg naar de top te vinden?

07. Fallen – Lauren Kate.
Vanaf de allereerste schooldag trekt de mysterieuze, onweerstaanbaar aantrekkelijke en afstandelijke Daniel Grigori de aandacht van Luce Price. Hij komt haar akelig bekend voor en is haar enige afleiding op een plek waar mobieltjes verboden zijn en camera’s elke beweging waarnemen. Daniel laat heel duidelijk merken dat hij niets met Luce te maken wil hebben, maar ze kan hem niet negeren. Als een magneet wordt ze naar hem toe gezogen en ze is vastberaden om te ontdekken wat Daniel wanhopig geheim probeert te houden… ook al betekent het haar dood.

08. De personal shopper – Carmen Reid.
Maak kennis met Annie Valentine: stijlvol, slim, multitasker extraordinair. Als personal shopper in een chic Londens warenhuis kan Annie haar klanten van top tot teen restylen en opnieuw uitvinden. Eigenlijk kan deze bekwame styliste de problemen van iedereen oplossen – behalve die van haarzelf. Hoewel ze het druk heft als single moeder van de opstandige tiener Lana en de pijnlijk verlegen Owen, is er nog best ruimte voor een nieuwe man. Maar het vinden van de perfecte partner blijkt op de een of andere manier veel ingewikkelder te zijn dan het vinden van het perfecte paar schoenen.

That’s it! Laat me weten of jij een van deze boeken gelezen hebt, of nog leuke aanraders voor mij hebt!

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

11 reacties

  1. Ik heb Fallen en Nieuwe Maan gelezen, allebei erg leuk. De trilogie The Hungergames van Suzanne Collins is ook echt een aanrader! Ik heb na het zien van jouw lijstje De Bezwering bij de bibliotheek gereserveerd – ik hoop dat ie snel binnen is. Leuk om te zien wat andere mensen lezen, en handig om op deze manier kennis te maken met nieuwe auteurs/boeken!

  2. Ze lijken me inderdaad allemaal erg leuk 🙂 Ik ben op dit moment erg benieuwd naar Robijnrood en Sonny Boy (aangezien die film zó mooi is)

Plaats een reactie