Ik ben dol op lijstjes. En ik ben dol op boeken. En laat ik nou net iets gevonden hebben wat die twee dingen combineert. Laatst was ik op Utrecht Centraal en kwam ik bij het super leuke winkeltje Paperchase een te gaaf notitieboekje tegen: een bookjournal. Ja, ja, een heus boekendagboek. Nou, dat klinkt voor een boekenliefhebber natuurlijk als muziek in de oren. Die ging mee naar huis.
In dit leuke boekendagboek kun je onder andere recensies bijhouden. Dat vind ik echt super handig om even te doen voordat ik het hier op de site zet. Vooral als ik dan niet thuis ben, dan kan ik het lekker in dit boekje schrijven. Het is ook erg handig om gewoon bij te houden welke boeken je al hebt gelezen, zo kun je nooit een boek dubbel lezen (tenzij je dat natuurlijk wil!).
26451794.png Ik vind de vormgeving erg mooi. Gewoon simpel en strak, daar houd ik van. Op bovenstaande foto zie je hoe de recensie pagina’s eruit zien. Hier bestaat ongeveer drie kwart van het boekje uit. Het boekje is overigens vrij dik.

19240873.png Daarnaast heb je nog een aantal pagina’s waarin je de boeken die je nog wilt lezen kan invullen en de boeken die je (uit)geleend hebt. Ik vind het altijd super leuk om to read lijstjes bij te houden. Dat maakt het ook overzichtelijk welke boeken ik uit mijn boekenkast nog moet lezen.

23091053.png Ik denk dat ik een nieuwe verslaving heb. Notitieboekjes, en dan voornamelijk notitieboekjes die ergens voor bedoelt zijn. Dit vind ik dus echt een super leuk boekje. Zeker een aanrader voor de boekenliefhebber!
62728067.png Zodra ik weer bij Paperchase in de buurt ben ga ik zeker ook nog even naar andere notitieboekjes kijken, want ze hadden zoveel leuke dingen. Het bookjournal kost €11,00.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

11 reacties

  1. OMG wat een geweldig boekje, elke week verslind ik een boek of meerdere dus eigenlijk ideaal voor mij hihi

  2. Zoiets moesten we vroeger altijd op de basisschool doen. Hadden we vaak een uurtje of half uurtje lezen en moesten we na het boek uit te hebben zo’n lijstje invullen. Ik krijg het gevoel meteen weer terug, maar nu is het natuurlijk leuker! Ik vind ‘m er ook echt goed uitzien. I like!

Plaats een reactie