Outfits. Ik wil ze al heel wat langer posten. Maar ik doe het meestal niet. Waarom niet? Ik denk toch een soort van onzekerheid. Maar ik heb mij er overheen gezet en vandaag kunnen jullie outfits verwachten van mij. Ja ja, een keer wat anders. Verwacht er niet te veel van, ik ben geen fashionista en fashion blogger ;-)!

Afgelopen maandag vertrok ik samen met Danique naar Antwerpen. Met de trein. Natuurlijk was het die dag snikheet, dus heerlijk trein weer (not). Ik trok iets vrij comfortabels aan voor in de trein. Let niet op mijn gekke bekken en rare poses, ik moet nog even oefenen!


Top: boohoo.com // High waisted jeans: New Yorker // Bag: Primark // Boots: Van Haren // Watch: Six

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

11 reacties

  1. HEY! Dat station ben ik geweest, haha. Oké moest ik kwijt! Ik vind je outfit leuk. Simpel, maar het ziet er wel gewoon goed uit. 🙂

  2. Leuke outfit, en ik vind het juist leuk dat je ook de gekke foto’s ertussen laat staan 🙂

  3. Leuke, simpele outfit 😀 Leuk dat je dat een keer hebt gedaan! En als je gek bent, moet je dat ook showen natuurlijk. haha.

Plaats een reactie