Door lieve Yara werd ik getagged voor de Zomertag. Officieel is deze tag bedacht door Aranka. Omdat ik zoveel van de zomer houd en ik het leuke vragen vond, leek het me leuk om de tag voor jullie in te vullen!
zomer5
1. Wat is het ultieme zomergevoel?
Lange zomeravonden, dagje naar het strand, in een korte broek of jurkje lopen, ijsjes eten, barbecuen en zo kan ik nog wel even doorgaan!

2. Van welke zomerse temperaturen hou je?
30 graden is de max. voor in Nederland haha! Daarna wordt het al snel te plakkerig weer of erg benauwd. In het buitenland kan ik prima 35 graden hebben, als er dan maar zo’n lekker windje staat!

3. Wat is je favoriete zomervakantie herinnering?
Ik heb heel veel fijne herinneringen aan de zomer. Iedere vakantie die ik vroeger heb beleefd of de laatste jaren met mijn vriendinnen, waren super. Sommige vakanties heb ik ook heerlijk doorgebracht met een fijn boek ergens op het strand of bij een vakantiehuisje, heerlijk vond ik dat!

4. Thuis blijven of op vakantie gaan?
Het ultieme vakantiegevoel bij mij is toch wel op vakantie gaan. Gewoon even weg! Naar een heerlijk zonnig land waar je lekker kan ontspannen.

5. Waar denk je aan bij het woord ‘zomer’?
Zon, zee en strand!

6. In de zomer maak je mij gelukkig met…?
Een zwembad en/of zee. Een goed boek en een koel drankje.

7. Favoriete zomerse uitstapjes?
Leuke steden bezoeken, naar het strand gaan, lekker buiten eten bij het uit eten gaan.

8. In de zomer kan ik niet zonder…?
Een zonnebril! Anders is de zon zo irritant, haha.

9. Beste zomerbestemming?
Waar ik tot nu toe ben geweest? Griekenland en Tenerife. Daar lopen de temperaturen flink op, maar voelt het niet zo warm aan vanwege de wind, heerlijk is dat!

10. Het lekkerste zomerse gerecht?
Een frisse pastasalade! Of sushi. Als het maar geen warm gerecht is, want daar heb ik echt geen zin in met het warme weer.

11. Wat zijn je zomer plannen?
Over een week vertrek ik naar het zonnige Kos met mijn vriend. Ik kan echt niet wachten, ik heb er zoveel zin in! Ik ben ook al naar Keulen geweest met mijn vriendinnen.

 Untitled2628_zpsbba40ed1.png

 

 

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

4 reacties

  1. Ik heb op veel van deze vragen precies hetzelfde antwoord haha! Een zonnebril is absoluut onmisbaar! De zomer is voor mij zon/ zee/ strand/ zwembad/ uit eten/ leuke dingen doen..gewoon genieten :-)!

  2. Wat leuk dat je naar Kos gaat! Ik ben er een paar weken geleden geweest, was een echt super vakantie!

  3. Leuke tag! Ik ben ook een echte zomerfreak dus ik heb deze tag van je overgenomen. Heerlijk vooruitzicht dat je volgende week naar Kos gaat. Have fun!

Plaats een reactie