Laatst kreeg ik een leuk mailtje in mijn inbox van Tatjana dat ik een ketting met een klokje had gewonnen! Super leuk en vorige week kreeg ik hem binnen. Ik vind hem heel erg mooi, dus leek het mij wel leuk om hem aan jullie te laten zien. De winactie was in samenwerking met www.hippe-hebbedingetjes.nl, waar de ketting ook gewoon te koop is voor €6,95.


Het is een zilverkleurige ketting met een klokje eraan. Het leuke is, is dat het klokje het ook echt doet! Dus het is heel handig, want als je deze om hebt hoef je geen horloge om, altijd fijn in de zomer. Ook is het een ketting die gewoon bij elke outfit past. Hij valt op een mooie lengte, gewoon een beetje lang, tot onder de borst.

Zo kunnen jullie ongeveer zien hoe groot het klokje is, niet erg groot maar daardoor ook fijn. Je hebt vaak van die hele grote klokjes aan een ketting, maar deze is mooi klein en subtiel. Ik vind het design van het klokje erg mooi. Hij heeft een beetje een vintage look.

Het klokje kan ook open, maar dit gaat wel moeilijk. Je moet namelijk heel erg hard trekken, dus ik laat hem ook gewoon dicht. Dan vind ik hem ook mooier en dan kun je de tijd ook lezen. Ik vind de cijfers op het klokje ook erg mooi, erg sierlijk.

Zo ziet de achterkant eruit. Ook die vind ik mooi. Er staan schattige bloemetjes op en leuke versiersels.

Ik ben dus erg blij met deze ketting, en wil dan ook Tatjana bedanken voor het winnen ervan! Wat vinden jullie van kettingen met klokjes eraan?

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

12 reacties

Plaats een reactie